Sandman: Netflix přidal do nabídky ještě jednu epizodu

Sandman: Netflix přidal do nabídky ještě jednu epizodu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Návrat do říše snů přišel dřív, než by se dalo předpokládat.

Netflix uvedl seriál Sandman začátkem srpna. Deset epizod si vedlo velice slušně. Doma v USA se držely po dva týdny na vrcholu žebříčku sledovanosti, v 93 zemích se dostaly do top desítky. Také kritici seriál chválí, když první řada na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes drží průměrnou známku 7,6 z 10. Druhá řada už se píše, ale než se jí fanoušci dočkají, ještě dlouho si počkají.

Zatím je tu pro ně alespoň příjemný bonus, v podobě jedenácté epizody, která byla dodatečně zveřejněna 19. srpna. Epizoda nabízí dva příběhy, kdy jeden je animovaný, druhý hraný.

Animovaný příběh se jmenuje Sen o tisíci kočkách (Dream of a Thousand Cats). Siamská kočka v něm na kočičím shromáždění vypráví o svém setkání s Morpheem. Krom Toma Sturridge v roli Morphea příběhu propůjčili hlasy Sandra Oh, Rosie Day, David Gyasi, Joe Lycett, Neil Gaiman, James McAvoy, David Tennant, Georgia Tennant, Michael Sheen, Anna Lundberg, Nonso Anozie, Diane Morgan a Tom Wu.

Příběh s názvem Kalliopé (Calliope) pojednává o nepříliš úspěšném spisovateli, který ve snaze zlepšit své texty vězní múzu Kalliopé. Ta je však bývalou manželkou Morphea, který svou dávnou lásku nenechá na holičkách. V příběhu vystupují Sturridge, Melissanthi Mahut, Arthur Darvill, Nina Wadia, Souad Faress, Dinita Gohil, Kevin Harvey, Amita Suman a Derek Jacobi.

Foto: Netflix

Zdroje: Deadline, Den of Geek

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu