Spojka: Eva Green ve špionážním thrilleru bojuje s terorem

Spojka: Eva Green ve špionážním thrilleru bojuje s terorem | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Bývalá Bond girl musí sama do akce. Pusťte si trailer špionážního thrilleru s rozervanými agenty.

Virginie Brac nemá ve filmografii nic, co by stálo za řeč, ale dokázala dát dohromady tým, který se v napětí, akci a špionáži vyzná. Režisér Stephen Hopkins v devadesátkách natočil Predátora 2 nebo Ztracené ve vesmíru. Po přelomu letopočtu sbíral špionážní zkušenosti na seriálech 24 nebo Uprchlík. Scenárista Oliver Butcher napsal Neznámého s Liamem Neesonem. A dvě hlavní role v novém seriálu Spojka (Liaison) dostali Eva Green a Vincent Cassel.

Eva ztvárnila Vesper v Casinu Royale, vedle toho ji diváci dobře znají ze Sin City 2, 300 2, Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti nebo ze seriálu Penny Dreadful. Vincent dovede být šarmantní, ale také vyzařovat nebezpečnou energii. Toho plně využil jako padouch v Jasonu Bourneovi. Pamatovat si jej můžete také z Purpurových řek, Zvráceného, Východních příslibů, Veřejného nepřítele č.1, Černé labuti nebo seriálového Westworldu.

Oba dva v seriálu Spojka hrají agenty a bývalé milence, kteří musí společně čelit dávno pohřbeným tajemstvím svého destruktivního vztahu, aby dokázali zastavit mezinárodní kybernetické útoky vůči Velké Británii. Vrstevnatý špionážní příběh slibuje politické drama, akci a vášeň. V napínavém thrilleru jde o hodně na globální úrovni. Na té osobní uvidíme, jak dávné chyby dovedou zničit naši budoucnost.

V seriálu dále vystupují Peter Mullan, Gérard Lanvin, Daniel Francis nebo Aziz Dyab. Seriál vznikl pro platformu Apple TV+, která jej nechala natočit už v roce 2021, nicméně první epizodu uvidíme až letos, 24. února. Pusťte si trailer a v galerii koukněte na dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu