Noční agent: Agent FBI odhalí spiknutí přímo v Bílém domě

Noční agent: Agent FBI odhalí spiknutí přímo v Bílém domě | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 15 obrázků
Netflix přináší nový špionážní thriller. Pusťte si trailer chystaného seriálu.

Streamovací platforma Netflix v poslední době nabídla hned několik kousků pro milovníky špionážních thrillerů. Konkrétně série Rekrut a Vlastizrada. Jen je trochu škoda, že v obou případech nešlo o skutečně, poctivé hutné thrillery, ale spíš o populární zábavu, která si vesměs vystačí s žánrovými klišé a nikdy nepřeskočí stín spotřebního zboží, které brzy upadne v zapomnění. Noční agent (Night Agent) v traileru na první pohled působí podobně, ale zároveň je faktem, že novinku připravil Shawn Ryan. Ten sice už vyrobil pár tuctovek (Zbrojnice), ale také je zodpovědný za Policejní odznak, dnes již klasický krimi seriál, který pomáhal formovat tzv. „zlatou éru televize“. Jeho fanoušci od té doby neztrácejí naději, že Ryan ještě alespoň jednou předvede něco výjimečného.

Noční agent je tvůrci přirovnávaný ke Všem prezidentovým mužům či Jacku Ryanovi. Základem je knižní předloha od Matthewa Quirka. Hlavním režisérem je Seth Gordon (Šéfové na zabití, Pobřežní hlídka, seriály Kancl, Dobrý doktor či For All Mankind). V hlavních rolích vystupují Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Fola Evans-Akingbola, Eve Harlow, Enrique Murciano, Phoenix Raei a D. B. Woodside. Netflix novinku uvede 23. března a synopse říká:

Agent Peter Sutherland (Basso) pracuje v Bílém domě pro FBI, nicméně na té nejméně důležité pozici: Sedí ve sklepě u nouzového telefonu, který nikdy nezvoní. Jednoho dne se však přeci jen rozdrnčí. Na druhé straně je vyděšená Rose Larkin (Buchanan), šéfka technologické firmy, jejíž teta a strýc byli právě zavražděni. V tu ránu se oběma obrací život vzhůru nohama. Ocitají se společně na útěku a rozkrývají masivní politické spiknutí, které sahá až do nejvyšších pater Bílého domu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu