Ve při: V nové Netflix sérii rupnutí nervů doroste nových rozměrů

Ve při: V nové Netflix sérii rupnutí nervů doroste nových rozměrů | Fandíme seriálům
Netfli
Zobrazit další 1 obrázek
Většině lidí občas dojde trpělivost. Trailer nové série ukazuje, že v tomhle případě se půjde na krev.

Pro filmaře není přetečení poháru trpělivosti cizím tématem. Dnes už legendární je v tomhle směru Volný pád s Michaelem Douglasem. Obdobným směrem se vydal také Vyšinutý s Russellem Croweem. Případně jsme téma naštvání po prožité nespravedlnosti zaznamenali v Divokých historkách. A vlastně i takový Joker pojednával o tom, že tak dlouho si svět dělal z Arthura Flecka fackovacího panáka, až začal fackovat zpátky.

Podobný výchozí bod všech nepříjemných událostí můžeme najít také v nové Netflix sérii Ve při (Beef). Protagonisté si vjedou do vlasů poté, co se málem srazí v autech. Oba ale za sebou mají perný den a perný život, takže situace rychle vyeskaluje a postupně spor ústřední dvojky naroste do komicky monumentálních rozměrů. Trailer je skvěle sestříhaný, slibuje perfektně akurátně vybalancovaný mix absurdní komedie s hořkou tragédií, Steven Yeun a Ali Wong v hlavních rolích jsou magnetičtí jako vždy a Smashing Pumpkins automaticky přidávají plusové body. Takže sem s tím!

Netflix novinku uvede 6. dubna. Krom Yeuna a Wong v sérii hrají Joseph Lee, Young Mazino, David Choe, Patti Yasutake, Maria Bello, Ashley Park, Justin H. Min, Mia Serafino a Remy Holt. Seriál připravil Lee Sung Jin, jenž má scenáristickou průpravu více než solidní: Během let pracoval na Silicon Valley, Daveovi nebo Undone.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu