Únos letadla: Nové video přibližuje napínavý seriál a jeho natáčení

Únos letadla: Nové video přibližuje napínavý seriál a jeho natáčení | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 10 obrázků
Filmaři dělali vše proto, aby střet Idrise Elby s teroristy byl co nejpřesvědčivější.

Na Apple TV+ od 28. června běží nový seriál Únos letadla (Hijack). Služba zatím divákům nabídla dvě epizody a další přinese 4. července. Podle recenzí seriál (minisérie) dost klouže po povrchu a ničím nepřekvapí, ale většina kritiků se shoduje, že jde o utíkající zábavu s charismatickým Idrisem Elbou v čele.

Apple dál zdůrazňuje úroveň péče, která je seriálu věnována, což nově ilustruje krátký „film o filmu“. Video se zaměřilo na natáčení seriálu a můžete si díky němu prohlédnout, jak v ateliéru vznikla celá kulisa letadla, se kterou mohli filmaři podle potřeb různě natřásat a za okna promítat pomocí technologie StageCraft oblohu. Obří projekční obrazovka je seřízená se světly, takže bylo možné simulovat skutečné pohyby slunce.

Děj je zasazený na palubu letadla, které je při letu z Dubaje do Londýna uneseno. Souběžně sledujeme události na zemi, kde se vyšetřovatelé snaží přijít na to, co se v oblacích děje. Protagonistou příběhu je zkušený obchodní vyjednavač Sam Nelson, který se pokusí využít svých schopností a zachránit před únosci všechny pasažéry na palubě. Odvážným kromem však vystavuje nebezpečí sebe sama. Vyšetřování na zemi vede důstojnice z protiteroristického oddělení Zahra Gahfoor.

Sama ztvárnil Idris Elba, který je zároveň producentem série. Zahru hraje Archie Panjabi. Dále v sérii vystupují Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimée Kelly, Mohamed Elsandel a Ben Miles. Autorem je George Kay.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu