Rick a Morty: Startuje 7. řada oblíbeného animáku

Rick a Morty: Startuje 7. řada oblíbeného animáku | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit další 4 obrázky
Šílená dobrodružství napříč vesmírem pokračují, i když byl po osobním skandálu vyměněný dabér dvou hlavních rolí.

Už od roku 2013 běží animovaný seriál Rick a Morty (Rick and Morty). Díky svému neotřelému smyslu pro humor a kanonádě popkulturních odkazů se ze seriálu stal divácký hit, který rychle nabíral na popularitě Aktuálně tak startuje 7. řada, která byla schválená už v roce 2020, kdy se tvůrcům povedlo získat smlouvu na několik let dopředu, až do 10. řady.

Čerstvou řadu potkala jedna zásadní změna. Letos v lednu byl jeden ze spoluautorů seriálu, Justin Roiland, obviněný z domácího násilí a nevhodnému chování vůči nezletilým online. Produkční společnost jej záhy propustila a to jak z produkční role, tak z pozice dabéra. V seriálu přitom nenamlouval jen tak někoho, ale přímo Ricka a Mortyho.

Produkce na místo Roilanda najala někoho, kdo má za úkol jeho hlas napodobit. Identita náhradníka se až do premiéry tají. Sedmá řada startuje 15. října, jednotlivé epizody jsou uváděny s týdenními odstupy. V Česku sérii dosud nabízela služba HBO Max.

Obecně 7. řada zůstává zahalena do jisté míry tajemstvím. Vypadá to, že Rick se bude dál snažit pomstít Ricku Primeovi. Při tom se s rodinou Smithových opět podíváme do všech možných koutů vesmíru. Dál se bude rozvíjet vztah Ricka a Jerryho. Morty se snaží zvládat zároveň školu i Rickova dobrodružství. Summer dál hledá své místo ve vesmíru a Beth dělá vše proto, aby udržela rodinu pohromadě.

Podklady a foto: Adult Swim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu