Pozůstalá: Kolem poděděného hřbitova řádí sériový vrah

Pozůstalá: Kolem poděděného hřbitova řádí sériový vrah | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Na Netflix dorazil nový mysteriózní thriller od tvůrce Vlak do Pusanu. Pusťte si trailer, seznamte se.

Režisér a scenárista Yeon Sang-ho už je i evropským divákům docela známý. Má na kontě oba díly Vlaku do Pusanu, Čung_E nebo seriál Peklo. Od 18. ledna Netflix uvádí jeho nový mysteriózní thriller Pozůstalá (The Bequeathed / Seonsan).

Hrdinkou seriálu je vysokoškolská lektorka Yoon Seo-ha, která doufá v kariérní posun. Jednoho dne se dozvídá, že zemřel bratr jejího otce a zanechal jí rodinný pohřební ústav. Seo-ha zpráva překvapí, ale nadšená z ní není. Hřbitov jí připomíná otce, který ji a její matku opustil, když byla ještě malá. Na strýcově pohřbu se bez varování ukáže její nevlastní bratr Kim Young-ho a začne dělat ostudu, když se dožaduje, aby byl také zahrnutý do strýcovi závěti. Otec měl Kima s cizí ženou, zatímco byl matce nevěrný ještě před tím, než ji opustil.

Jako by se nestačilo, že hrdinku trýzní vzpomínky na bolestivé dětství, začnou se kolem hřbitova dít podivné věci. V nedaleké vesnici dojde k vraždě a detektiv Choi Sung-jun je přesvědčený, že nějak souvisí s pohřebním ústavem. Vyšetřuje i Seo-ha a jejího nevlastního bratra, avšak pátrání nikam nevede. Místní zdánlivě něco tají a ve chvíli, kdy dojde k další vraždě, celá ves je vzhůru nohama. Temná tajemství pomalu vyplouvají na povrch, ale co je vlastně u kořene všech problémů?

V hlavních rolích vystupují Kim Hyun-joo, Park Hee-soon, Park Byung-eun a Ryu Kyung-Soo. Série má šest epizod. Pusťte si trailer a koukněte dolů na fotky.

Podklady a foto: Netfix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu