Class: Spin-off Doctora Who se představuje

Class: Spin-off Doctora Who se představuje | Fandíme seriálům
Chybí vám Doktor? Třeba váš hlad ukojí Class. 

Seriál Doctor Who (Pán času) je v Británii na výsluní, a ještě více to platí o světovém renomé. Na seriál jsme se blíže dívali ve starším článku, a vzhledem ke sledovanosti nepřekvapí, že se objevil nový spin-off jménem Class (Třída). Ten se poprvé dostane na obrazovky BBC Three již 22. 10. A vy si dole můžete pustit čerstvě uvolněný trailer, který se prezentoval v rámci New Yorského Comic-Conu.

Pokračuje se tak v tradici předchozích spin-offů, kterými byl Torchwood a Dobrodružství Sarah Jane. Ve zmíněných spin-offech to často bylo tak, že hrdinové z hlavního seriálu Doctor Who dostali šanci zazářit ve vlastních bojích za záchranu naší planety. Stejně tak tomu bude i tentokrát, ale na rozdíl o předchozích projektů, půjde o studenty, kteří necestovali s Doctorem, ale dostanou šanci zachránit svět před mimozemskou (nebo jde o jinou dimenzi?) hrozbou. A v rámci toho se samozřejmě také setkají s Doctorem, který se objeví pouze v prvním díle první série, aby celé dobrodružství posvětil.

První série bude mít osm dílů a všechny je napsal Patrick Ness. Ten má vedle seriálu na svém kontě i scénář k letošnímu Volání netvora: Příběh života. A to je prosím film na motivy knihy, kterou také napsal Patrick Ness. A jak je vidět podle na hodnocení, film si nevede vůbec špatně. Doufejme tedy, že si dá Ness záležet i na Class.

Trailer totiž ukazuje, že tu nepůjde o nijak odlehčený žánr. Ano, stejně jako Doctor Who, i toto je sci-fi drama, ale o temné a drsné chvilky nebude nouze. Příběh se bude odehrávat na fiktivní Coal Hill Academy a hlavními aktéry bude šest studentů a pracovníků školy. Ti prožívají své běžné životy plné stresu, vztahů, domácích úkolů, ale také se musí vypořádat s horory, které se na ně řítí. Ty zapříčinilo cestování Doctora Who, jenž svými časovými skoky oslabil hranice mezi světy a časy, takže se nepředstavitelná monstra řítí na Zemi. Jak víme ze seriálu Doctor Who, s hororovými prvky a monstry to BBC umí, tak doufejme, že i tentokrát se trefí a půjde o kvalitní seriál. Vizuál nevypadá špatně, i záběry z cizí planety či dimenze vypadají skvěle a je tu cítit, že se blíží skutečně velká hrozba. Vlastní obrázek si pak budeme moci udělat už za dva týdny.

V seriálu hrají v hlavních rolích Jordan Renzo (seriál Chosen), Pooky Quesnel (seriál Accused), Nigel Betts (Doctor Who). V prvních dvou epizodách pak uvidíme Bena Peela (Vampire Academy), Annu Shaffer (Harry Potter 7), Paula Marca Daviese (Doctor WhoTorchwood), a Shannon Murray (The Totally Senseless Gameshow).

Vedle traileru přikládáme také první teaser, který potvrzuje, že Doctor nemůže být všude a občas na to lidstvo prostě bude samo. A v tomto případě stráž má držet tato skupinka studentů. Na titulní fotce vidíte další významnou postavu seriálu Miss Quill, kterou hraje Katherine Kelly (seriál Pan Selfridge). U té nevíme, zda půjde o skrytého padoucha či jinou důležitou postavu. Evidentně to ale nebude žádná křehká bytost.

Co na seriál říkáte vy? Zaujala vás ukázka?

Zdroje: Coming Soon, Screen Rant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Cxampy | 08.02.2017 11:36
Kdy vyjde druhá série? Právě jsem dokoukal osmý díl první série a zakončení mne dost pobavilo, chi proto pokračování :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu