Homeland: První trailer na 6. řadu slibuje pochmurnou atmosféru

Homeland: První trailer na 6. řadu slibuje pochmurnou atmosféru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
V napjatém čase prezidentských voleb to vypadá, jako by se schylovalo k dalšímu teroristickému útoku. Ale nejsou to jen politické machinace?

První upoutávka na šestou řadu Homalandu je pomalá a zatím neprozrazuje nic konkrétního, jen maluje atmosféru. Všechno působí pochmurně, hrdinové vypadají unaveně. Jsme v New Yorku a jak už to tak v Homelandu bývá, blíží se nějaký průšvih, který ohrožuje národní bezpečnost, ale zasáhne i do osobních životů ústředních postav. Carrie (Claire Danes) opět žije s dcerou, stále je hodně intenzivní a ve slovní výměně s Darem Adalem (F. Murray Abraham) se skoro nabízí otázka, jestli zase nevysadila prášky. V jednen moment ostatně kamera nějaké tablety zabírá. Dar už zase hraje nějaké politické hry a Saul (Mandy Patinkin) opět bruslí na tenkém ledě, aby nějak zvládl komplikované situace. V několik záběrech se mihnou i Patrick Sabongui v roli advokáta komunity amerických muslimů a Elizabeth Marvel v roli prezidentské kandidátky. Ukázka zatím neukazuje Petera (Rupert Friend), o kterém víme, že po mozkové příhodě už nikdy nebude jako dřív. Oko, do kterého svítí baterka, patřilo s velkou pravděpodobností právě jemu. Muslim, který se pravidelně objevuje v záběrech, jenž se střídají se záběry hlavních hrdinů, je zjevně z něčeho obviněný, jenže oprávněně?

Děj navazuje několik měsíců po závěru předchozí řady, kdy se Carrie vrátila do Spojených států, žije v Brooklynu a pracuje pro nadaci, která nabízí pomoc muslimům žijícím v USA. Sezona se bude odehrávat v čase mezi zvolením a inaugurací nového prezidenta. To je zvláštní období, kdy ve vládním systému panuje velká nervozita a situace je napjatá, zatímco stará garda opouští pozice a předává moc novému zřízení. O moc soupeří různé zájmové skupiny a situace je velice křehká. Nová řada startuje 15.1. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu