The Reflection: Nový animovaný seriál přímo od Stana Leeho

The Reflection: Nový animovaný seriál přímo od Stana Leeho | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Komiksová legenda zkouší své štěstí s anime.

Ačkoliv si nenechá uniknout jedinou šanci dostat se do nějaké celovečerní adaptace svých postav, přímo v komiksové branži už se Stan Lee příliš nepohybuje. Sem tam se staví na nějakém tom Comic-Conu nebo veřejné akci, nový projekt s jeho jménem už ale nespatřil světlo světa pořádnou dobu. Místo návratu ke komiksům se ale 94letý autor spojil s japonským režisérem jménem Hiroshim Nagahamou (Detroit Metal City) a společně vyprodukovali novou animovanou sérii s názvem The Reflection.

Přestože seriál nemá absolutně nic společného s výtvory, jimiž Stan Lee tolik obohatil Marvel, zdá se, že autor má superhrdiny stále v oblibě. Hlavní postavou má být hrdina Xon, který svádí neustále bitvy se svým úhlavním sokem s padoušskou přezdívkou I-Guy. Oba muži tyto bitky svádějí ve světě, kde si planeta Země prošla jevem zvaným The Reflection (česky odraz). Tento neznámý jev způsobil, že se po celé Zemi najednou objevují lidé s nadpřirozenými dovednostmi, a jak už to bývá, někteří z nich je přirozeně používají k dobru a další se zase dali na dráhu zločinu. Příčina celého jevu ale stále zůstává tajemstvím, a jako důsledek toho se celá lidská populace pomalu řítí do anarchie.

Všechny postavy vymyslel Lee exkluzivně pro seriál a jako toho, kdo jim dá finální podobu, si vybral dalšího japonského talenta, Yoshihiko Umakoshi, který se živí právě anime a tento styl jednoznačně přenesl do tohoto projektu. Celá série byla v Japonsku i plně animovaná. Seriál se bude vysílat od 22.7., bohužel ale jen a pouze v Japonsku, nějaká celosvětová premiéra se ale plánuje hned poté. Dole si můžete pustit první trailer a omrknout, jak to celé vlastně vypadá.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

ukulelembo | 09.07.2017 22:32
Jo a ještě si dovolím opravit, I-Guy nemá být padouch, ale také hrdina. Z traileru se zdá, že zatímco Xon vypadá na klasického pouličního hrdinu, I-Guy bude spíš něco na úrovni Iron Mana. Ostatně podobnost obou hrdinů s těmi od marvelu je jasně patrná. Takže bych čekal spíš jen čistou rivalitu, než nějaké padoušskohrdinské zápolení. Ostatně na pozice padouchů jsou potvrzené postavy jiné (ironicky opět vypadají jak ti od marvelu :D ).
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu