Marvel's Spider-Man: Nový seriál oznámil datum premiéry

Marvel's Spider-Man: Nový seriál oznámil datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Nejoblíbenější superhrdina Marvelu už je za rohem.

Disney XD se minulý měsíc pochlubil prvním náhledem do nového seriálu v podobě krátkého klipu a nyní nám přináší nový trailer, který oznamuje datum premiéry. Seriál startuje na Disney XD již za měsíc, tedy 19. 8. První díl bude navíc dlouhý celou jednu hodinu, u dalších dílů se pak očekává klasická dvacetiminutová až pětadvacetiminutová stopáž.

Seriál nemá být propojený s novým filmem Spider-Man: Homecoming, nicméně si z něj bere určitou inspiraci, například v podobě původního Spider-Manova kostýmu, kde si podobnosti mezi oběma obleky zkrátka nelze nevšimnout. V seriálu účinkují  Robbie Daymond jako Spider-Man, Max Mittleman jako Harry Osborn, Nadji Jeter jako Miles Morales, Melanie Minichino jako Anya Corazon, Fred Tatasciore jako Max Modell, Laura Bailey jako Gwen Stacy, Nancy Linari jako teta May, Patton Oswalt jako strýc Ben, Scott Menville jako Doc Ock, John DiMaggio jako Šakal, Alastair Duncan jako Vulture,  a v roli vlastníka kavárny Joea se objeví výkonný producent seriálu, Joe Quesada.

V novém seriálu "Marvel's Spider-Man " uvidíme nový pohled na Spider-Mana, kdy se Peter Parker učí zodpovědnosti, která přichází spolu s tím, že je v New Yorku novým superhrdinou, a stejně tak s tím, že byl přijat do Horizon High, střední školy pro geniální mladé vědecké mozky. Bojuje s dualitou svého společenského života ve škole a skrývá svou tajnou identitu před každým, včetně svého nejlepšího přítele Harryho Osborna, který navštěvuje konkurující Osbornovu akademii. Jakmile se Peter převtělí do svého alter-ega a vezme do vlastních rukou souboj s darebáky jako Vulture, Lizard, Doktor Octopus a Sandman, sleduje, jak jeho životní styl hrdiny přichází do střetu s jeho osobními vztahy a s bojem, aby Harry neskončil na špatné straně zákona.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 17

Anonym | 28.10.2020 00:00
2. a 3. série by mohla být v češtině
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu