Daredevil: 3. řada se točí a záporák potenciálně potvrzený

Daredevil: 3. řada se točí a záporák potenciálně potvrzený | Fandíme seriálům
Netflix/Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ďábel z Hell’s Kitchen už řádí na place a kolem něj se začínají sdružovat další postavy. Jednu z nich si představíme v tomto článku.

Podle veškerých zpráv se měl třetí Daredevil začít točit v polovině minulého měsíce s tím, že by práce měli trvat do konce června příštího roku. Zda se začalo, jak se psalo, nevíme. Víme ale, že se točí. Jeden z uživatelů sítě Twitter si totiž na svůj účet zavěsil fotku, která v ulicích New Yorku zachycuje výstražnou informaci, že zde probíhá filmování projektu RINGSIDE S3. To si duchaplně spojil s tím, že právě tento krycí název měla druhá řada seriálu. Fotku najdete v galerii pod článkem. Navíc byla fotka zachycena jen pár dní potom, co Vincent D’Onofrio (Jurský svět), představitel Wilsona Fiska, nahrál zase na svůj účet zprávu o tom, že míří na plac.

Další vlaštovkou mezi novinkami je nově oznámena účast Wilsona Bethela (Doktorka z Dixie) v roli, jež je zatím držena pod pokličkou. Víme ale, že byla specifikována jako agent FBI a má zároveň mít stěžejní roli v konfliktu mezi Mattem Murdockem a Wilsonem Fiskem. Wilson Bethel začal být okamžitě spojován s castingovými informacemi o agentovi FBI atletické postavy v jeho letech, pro regulérní účinkování v seriálu. Když se přidají vlastnosti popisující charakter požadované postavy: nepříjemné vystupování, potřeba pravidel a pořádku ke zvládnutí vnitřní temnoty, zodpovědnost, důmyslnost a napjatá povaha, dalo by se skutečně tvrdit to, co již nějakou dobu plným proudem koluje internetem. Třetí série by mohla naservírovat postavu Sin Eatera, o kterém se dlouho spekulovalo a kterého jsme vám ve zkratce představovali v starší novince. Na oficiální potvrzení (nebo vyvrácení) bude třeba ještě počkat.

Zdroje: Variety, ThatHashtagShow, Twitter I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 29.11.2017 22:24
jako doufám že toho Bullseye si šetří na nějakou speciální příležitost a okamžik protože není možný aby největší nemesis Daredevila ještě nebyl představen ani v třetí serii
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu