Daredevil: Co čekat od Kingpina ve 3. sérii?

Daredevil: Co čekat od Kingpina ve 3. sérii? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Podle představitele Wilsona Fiska vytře jeho postava v nové sérii všem zrak.

Již nějakou dobu víme, že se ve 3. sérii Daredevila vrátí záporák z první série Wilson Fisk alias Kingpin. Jeho představitel Vincent D’Onofrio nyní v rozhovoru pro server Collider lehce poodhalil, co můžeme od ikonického nepřítele Matta Murdocka čekat.

I když toho neprozradil moc, budou se prý dít velké věci. D’Onofrio řekl: „Je velmi těžké překonat první sérii, kterou napsal Steven DeKnight, ale Erik Oleson (nový showrunner) je také velmi dobrý scenárista. Již jsem natočil několik opravdu skvělých scén. Je to něco jiného, ale je to opět celý Fisk. Je to velmi emocionální. Postava se vyvíjí a vše, co dělá, je založeno na emocích, takže roli vedeme tímto směrem.“

Kdo viděl první sérii, jistě ví, že postava Kingpina je velmi temná a emocionální, stejně jako jeho minulost. Výkon D’Onofria v této roli navíc patří mezi nejlepší záporáky z celého MCU. I přesto, že o nadcházející sérii nemůže příliš mluvit, naznačil, že jeho postava „všem vytře zrak“.

V rozhovoru ještě dodal: „Kdyby to bylo na mně, pokračoval bych dál a dál a dál, ale musíme holt držet jazyk za zuby. Můžu však prozradit, že děláme věci, které fanouškům vážně vytřou zrak. Budou tam nějaké věci, které velmi souvisí s historiíí Fiska a Daredevila, a na které fanoušci čekají. Je toho opravdu hodně a myslím, že fanoušci budou velice spokojení.“

Není překvapením, že herci o nadcházejících projektech mluví v superlativech, Daredevil však již je velmi dobře hodnocený, a tyto výroky rozhodně přidávají na očekávání. Zatím nevíme, zda bude hlavním záporákem opět pouze Kingpin, či se k němu přidá někdo další. Fanoušci však otevřeně volají po postavě Bullseye, která je navíc s postavou Wilsona Fiska úzce spojena, žádné zprávy však účasti tohoto nájemného vraha nenapovídají.

Zatím si tak budeme muset na další nové zprávy počkat. 3. série Daredevila bude uvedena někdy v roce 2018.

Zdroj: Comicbookmovie

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 09.01.2018 11:08
samozřejmě se na to těším, DD je výborný, ale sakra na co s tím Bullseyem čekají....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu