Star Wars Povstalci: Náznaky mluví jasně. Kdo seriál opustí?

Star Wars Povstalci: Náznaky mluví jasně. Kdo seriál opustí? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Poslední polovina tohoto seriálu startuje již za pár dní. Ztratíme hned v prvních dvou epizodách jednu z hlavních postav?

Seriál Star Wars: Povstalci se k nám po delší pauze konečně vrací, tentokrát už nicméně naposled. Již v úterý ráno našeho času se k nám dostanou dvě nové epizody, které ponesou název Jedi Night a DUME. Příběh bude pokračovat přesně tam, kde jsme minule skončili. Hera (Vanessa Marshall) je v zajetí Impéria a posádka lodi Ghost se tak vydá na záchrannou misi. K záchraně Hery se připojí i Kanan (Freddie Prinze Jr.), který se ovšem rozhodne nepostavit se do čela záchranné operace a zároveň si projde velkou změnou, co se vzhledu týče.

Jak se zdá, tyto dvě epizody se budou soustředit primárně právě na Kanana, jelikož minimálně název druhé epizody na něj přímo odkazuje (Caleb Dume je Kananovo původní jméno). Že bude v centru všeho dění skutečně Kanan, nám prozrazují i dvě nová promo videa, která najdete pod tímto článkem. Co si ale z těchto videí a ze všech dostupných informací odnést? Vzhledem k tomu, jakou cestou si Kanan prošel, ať už mluvíme o cestě být Jediem či o jeho vztahu s Herou, tak to vypadá, že Kanan nás po těchto dvou epizodách s největší pravděpodobností nadobro opustí.

Některé může překvapit, že by k tomu mělo dojít ještě několik epizod před finálem celé série, nicméně od jejího konce nás tak jako tak už dělí jen několik málo epizod. S tím, jak se tvůrci rozhodli poslední sérii odvysílat, tedy po dvou epizodách, s námi totiž seriál navíc zůstane už jen pouhé tři týdny, takže finále už je vlastně témeř za rohem. O Kananově odchodu pak dále napovídá i ten fakt, že v traileru na posledních 7 epizod jsme našeho oblíbeného Jedie neviděli nikde jinde, než právě u záchrany Hery. Navíc je dobré zmínit, že se o Kananovi neobjevuje jediná zmínka ani v synopsích k dalším epizodám. Aby ale každý rozuměl, nechci tady předkládat Kananovu smrt jako zcela hotovou věc. Možná si s námi Dave Filoni a jeho tým jenom hrají a vše se může nakonec vyvinout jinak, nicméně podle toho, jak se věci mají, to opravdu vypadá tak, že Kananův příběh v nejbližších epizodách skončí.

Zda tento názor sdílíte, či máte odlišný ohledně Kananova osudu, to nám můžete sdělit v komentářích. Nyní se můžete podívat na dvě slíbená promo videa k následujícím dvěma epizodám. Těšíte se?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu