Hra o trůny: Viceprezidentka HBO odhalila drsný konec finále

Hra o trůny: Viceprezidentka HBO odhalila drsný konec finále | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 8 obrázků
Viceprezidentka HBO promluvila o konci Hry o trůny. Naznačila něco, co fanouškům rozprodilo krev! Odpůrci spoilerů, dále nečtěte!

Tohle nenechá chladného jediného fanouška Hry o trůny. Viceprezidentka HBO pro dramatické série Francesca Orsi promluvila o konci Hry o trůny a naznačila, že scenáristé smrtí rozhodně nešetřili. 

Na úterní konferenci v Izraeli s názvem The Best od HBO přiznala, že herci netušili o osudu svých postav nic do chvíle, kdy se jim společně s ostatními nedostal do rukou scénář. Nebyli varováni: "Byla to opravdu silná chvíle v našem životě i v naší kariéře," uvedla Orsi.

Hra o trůny: Jaime Lannister promluvil o natáčení a hejtrech
 

"Nikdo z obsazení nedostal své scénáře přednostně. Jeden za druhým pak začal propadat své smrti," řekla. Vše tedy nasvědčuje tomu, že finále seriálu přežije jen málokdo, zda vůbec někdo. 

Zároveň popsala, jak probíhalo první veřejné čtení scénáře a dojemně přiznala i to, že po jeho dočtení následovaly patnácti až dvacetiminutové ovace všech přítomných vestoje. "Bylo to úžasné. Do konce čtení se všichni dívali dolů a pak zvedli hlavu a v jejich očích se zračily slzy," dodala. Potvrdila tak slova Sophie Turner, která o závěrečném čtení promluvila zde

V galerii si prohlédněte sérii nejnovějších snímků z natáčení Hry o trůny nejen z Dubrovníku, ale také ze Severního Irska, kde stojí obří kulisa připomínající Zimohrad. 

Zdroje: Variety, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu