Temný případ 3: Doteď účastníků přibývalo, teď jeden utíká

Temný případ 3: Doteď účastníků přibývalo, teď jeden utíká | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Kdo ze stěžejních lidí vzal roha? A proč? Kdo ho zastoupí v očekávané třetí řadě, která musí napravovat pošramocenou pověst po druhé sérii? 

Patřil k lidem, díky kterým vkládala HBO do třetí řady Temného případu dost nadějí na to, aby odklepla její výrobu. Mluvím zde o Jeremym Saulnierovi, výkonnému producentovi a jednom z režisérů řady. Dobrou zprávou ale je, že údajně nezběhl z důvodu jakékoliv nespokojenosti s projektem a za vším by mohl být časový nesoulad. Alespoň to by se dalo vyčíst z nejasného stanoviska, kterým jeho odchod vysvětlilo studio HBO, které oznámilo jedním dechem jeho náhradníka:

„Režisér a výkonný producent Jeremy Saulnier dokončil první dvě epizody třetí řady Temného případu a opouští produkci kvůli problémům s plánováním. Jako režisér a výkonný producent přichází k tvůrci seriálu a režisérovi Nicu Pizzolattovi režisér a producent Daniel Sackheim.“ 

Temný případ 3: Matthew McConaughey by neváhal ani vteřinu
 

Detektivy Saulnier opouští dřív, než se předpokládalo. Odkroutil dvě ze tří plánovaných epizod. Jeho zástupce naštěstí není žádné béčko, ve svém životopise má účasti na projektech jako Takoví normální Američané, Pozůstalí nebo Hra o trůny.

Neví se, kolik epizod Daniel Sackheim zastřeší, možná pomůže jen při třetí části, která zůstala bez kormidelníka. Již zmíněný Pizzolatto má mít podle původních plánů pod kontrolou epizody od čtvrté po finálovou osmou. Není ani vyloučeno, že si šestici zbývajících epizod rozdělí třeba nějakým jiným poměrem. Pořád to ale nemění fakt, že si hrstku epizod podají tři různí režiséři, co by mohlo mít za následek nekonzistentní styl filmování chystané sezóny.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu