DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály

DC Universe: Co vše uvidíme na nové platformě pro DC seriály | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Hrané i animované seriály od DC s různým zaměřením se objeví již tento rok na nové platformě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Harley Quinn by měla být animovaná, především komediální série pro dospělé, která má čítat 26 dílů dlouhých zhruba půl hodiny. Seriál by se měl inspirovat komiksovým vzhledem a příběhy Harley od roku 2014 a výše. Objevit by se kromě ní měly také další postavy ze světa DC, např. Poison Ivy. První volbou pro hlas Harley je samozřejmě její filmová představitelka Margot Robbie, oficiálně však nic jisté zatím není. Pokud by Robbie nekývla, měla by jí hlas propůjčit Melissa Rauch (Teorie velkého třesku), která ji namluvila v loňském animáku Batman & Harley Quinn.

Animovaná Young Justice se vysílala již v roce 2010, v roce 2011 pak běžela druhá řada. Více sérií se však seriál nedočkal. Na nové platformě má nyní vše pokračovat po sedmi letech svojí třetí řadou s podtitulem Outsiders. Přesnější informace o ději nemáme, nicméně v komiksech jde o tým dospívajících hrdinů. Seriálový tým v roce 2010 tvořili Dick Grayson / Robin, Kaldur’ham / Aqualad, Wally West / Kid Flash, mladší verze Supermana jménem Superboy, neteř Martiana Manhuntera jménem Megan Morse / Miss Martian a Artemis, společnice Green Arrowa.

Co se týče seriálu Swamp Thing, o tom jste si mohli přečíst ve starším článku. Pokud by scénář uspěl a Swamp Thing by se začal opravdu točit, dostal by přednost před seriálem Metropolis, který by se měl zaměřit na město před příchodem Supermana. V hlavních rolích mají být Lois Lane a Lex Luthor. I když stále nevíme datum, kdy bude nová platforma startovat, nově oznámené seriály a název napovídají, že se bližší informace dozvíme již brzy.

V galerii se mrkněte na plakáty ke všem třem seriálům, ve videu níže pak na vás čeká ukázka seriálu Young Justice z roku 2010.

Zdroj: DC

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu