Siren: Poznali jste mořskou pannu v seriálu Hra o trůny?

Siren: Poznali jste mořskou pannu v seriálu Hra o trůny? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Tak schválně - komu to uteklo? Hvězda seriálu Siren se objevila také ve Hře o trůny. Jak na to vzpomíná? Fotky si připomeňte v galerii.

Nový seriál stanice Freeform, který právě vysílá svou první řadu, slaví takové úspěchy, že už potvrdil natáčení řady druhé. Může za to možná i geniální ztvárnění mořské panny ze strany hlavní hvězdy seriálu Siren Eline Powell (28). Věděli jste, že si tato mladá herečka zahrála i v seriálu Hra o trůny? Vtělila se tam do členky hereckého souboru, v jehož divadelní hře satiricky ztvárnila Sansu Stark. Její seriálové jméno zní Bianca. Několikrát před kamerou odhalila dokonce i ukázkové poprsí. Byla to právě Hra o trůny, která se pro Eline změnila v odrazový kariérní můstek. Do té doby ji totiž znal jen málokdo. Seriál Siren ji pak definitivně katapultoval do srdce Hollywoodu.

Hra o trůny: 7 slavných, které jste v seriálu nepostřehli
 

"O můj Bože, bylo to úžasné, bylo to obrovské... jsem velký fanoušek Hry o trůny. Když jsem tu práci dostala, vystřelilo mě to na měsíc. Cítila jsem se tak šťastná. Když jsem přišla na plac, bylo to fantastické. Ti lidé spolupracují už roky, takže jsou jako rodina. To platí i pro kompars. Všichni jsou vzrušením bez sebe a jsou si vědomi, že jsou součástí ohromující show," vzpomíná Eline, představitelka mořské penny Ryn, která zvláště pak vyzdvihla přístup scenáristů.

 

Příspěvek sdílel uživatel @elinepowell,

"Vzali nás všechny herce z té seriálové divadelní skupiny na večeři, což mi v tu chvíli přišlo úplně bláznivé, protože v rámci celého seriálu jsme byli jen takový malý záblesk. Zacházeli s námi, jako bychom byli stejně důležité jako ti ostatní," tvrdí belgická herečka.

Tak ruku na srdce - uvědomili jste si, že se siréna objevila jako Bianca v seriálu Hra o trůny? V galerii si prohlédněte její fotky ze seriálu.

Zdroj: Talknerdywithus

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu