Facebook připravuje novou funkci na obranu před spoilery, zn. Keyword Snooze

Facebook připravuje novou funkci na obranu před spoilery, zn. Keyword Snooze | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nechcete mít své oblíbené seriály vyzrazené dopředu, ale bez Facebooku se neobejdete? Na řešení se pracuje!

Sledujete aktivně nějaký větší seriál, ale nestíháte chytit každý nový díl ihned po premiéře? Pak jste se už jistě dostali do situace, kdy vám byly ještě před sledováním samotné epizody skrze facebookové příspěvky vyzrazeny ty největší spoilery a překvapení. Něco takového samozřejmě dokáže pořádně namíchnout a zkazit den. Někdo z lidí zodpovědných za chod celé sociální sítě si to ale nejspíš musel uvědomit, jelikož Entertainment Weekly právě přineslo velmi zajímavou zprávu. Facebook momentálně testuje novou funkci, která by jeho uživatelům měla pomoct se veškerým nechtěným spoilerům vyhnout.

Testováno: 3 nejlepší android aplikace na tracking seriálů
 

Celá tahle vymoženost nese název Keyword Snooze (česky Šlofík klíčového slova) a Facebook ji nedávno zpřístupnil několika milionům lidí, kteří mají za úkol ověřit její funkčnost. Co vám ale Keyword Snooze přesně umožní? Jak název napovídá, po zadání jakéhokoliv klíčového slova, v našem případě například jména zvoleného seriálu jako Hra o trůny či Westworld, se vám kompletně zablokují příspěvky, které toto slovo obsahují. Blokování je ale časově omezené, konkrétně by mělo trvat po třicet dní. Klíčová slova samozřejmě nejsou omezena jen na témata spojená se seriály a filmy, ale na cokoliv, co si uživatel vybere. Teoreticky si tedy můžete zvolit i slova jako Donald Trump, a jakékoliv informace o americkém prezidentovi z vašeho Facebooku na měsíc zmizí. Fungovat podle všeho mají i velmi obecné pojmy jako svatba, dítě apod. Jednou věcí, na níž bude ale Keyword Snooze krátký, budou reklamy. Pokud si totiž za klíčové slovo vyberete kupříkladu Úžasňákovi 2, veškeré příspěvky ohledně filmu vám zmizí, ale reklamy na něj setrvají. Co vy na to? Budete novou funkci používat? A pokud ano, na které seriály by se to podle vás vyplatilo nejvíce?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Luks | 03.07.2018 16:26
Tak to by bylo fajn, teď serošů mám hodně a vždycky tam někdo něco vykecá. No a určitě bych zablokoval slova bůh a víra, na mém Facebooku se mi to začíná rozmáhat a rád se toho zbavím!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu