Hra o trůny: Konec bude skutečně nepředvídatelný

Hra o trůny: Konec bude skutečně nepředvídatelný | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Čeká nás prý konec, který předčí všechny fanouškovské teorie.  

Tvůrci seriálu Hra o trůny si dali roční pauzu, aby dokončili seriál v co nejlepším stylu. To ovšem zahrnuje i sepsání několika různých konců kvůli neustálému řádění pirátů ještě před tím, než jsou televizní stanicí jednotlivé díly vypuštěny do světa. Který konec to nakonec bude, to však zjistíme až v době samotného odvysílání. Nicméně by měl stát opravdu za to!

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

Touto větou by se dala shrnout odpověď Sophie Turner, představitelky Sansy Stark, při rozhovoru pro Digital Spy. Podle jejích slov je naprosto ohromena, jak nepředvídatelný konec se rozhodli scenáristé pro seriál vybrat. I přes všechny fanouškovské teorie, které byly v řadě let publikovány, budou fanoušci překvapeni a myslí si, že i spokojeni.

S velkou pravděpodobností neví, jakého konce se seriál dočká, ani sám autor knižních předloh George R. R. Martin. A jakmile scenáristé předhonili jeho knižní předlohy, sám George jim dal své požehnání k pokračování v příběhu. K tomu herečka dodala následující:

Po přečtení všech knih to byla jejich interpretace toho, jakou cestou se seriál vydá. Pořád se snaží zachovat spravedlnost příběhu a slouží postavám tak, jak si myslí, kterým směrem by se měly ubírat. Myslím tím, že se od počátku velmi zlepšili v závěrečných epizodách. Udělali hezké velké bitvy, to je jisté.“

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

d | 09.07.2018 23:31
Myslím že tvůrci musí minimálně jako kostru použít zakončení co v hlavě nosí Martin. I když on sám evidentně už není schopen příběh smysluplně dokončit. Proto to tak ochotně předal dál. Obávám se že ve snaze co nejvíc šokovat to tvůrci přeženou a konec bude stát za hovno. Nikoliv vizuálně ale příběhově. Přinejmenším pro čtenáře.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu