Zámek a klíč: Adaptace komiksu změnila studio a vyráží vpřed

Zámek a klíč: Adaptace komiksu změnila studio a vyráží vpřed | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Zdá se, že si i Joe Hill, stejně jako jeho otec Stephen King, občas musí na zadaptování svého díla počkat trochu déle.   

Je tomu téměř tři čtvrtě roku, co se pro Hulu točila pilotní epizoda na motivy nápadité komiksové ságy Zámek a Klíč (Locke & Key). Jak se ukázalo, je to vlastně všechno, co se tehdy událo. Před dvěma měsíci se studio námětu vzdalo, stejně jak se ho vzdalo studio Fox léta zpátky, aby po něm prozíravě sáhl Netflix.

Zámek a klíč: Režisér To natáčí komiks Kingova syna
 

Streamovací služba bez delšího přemýšlení hodila nedodělanou práci do koše a začíná na tvorbě série od základu. Připravuje nové scénáře a do rolí si hledá nové herce. K tvorbě scénáře se přidal i Joe Hill, který je významným článkem psaní pilotní epizody. Showrunnerskou pozici budou sdílet Carlton Cuse (Rampage, San Andreas) a Meredith Averill. Mezi producenty nalezneme jména Andyho Muschiettiho a jeho sestry Barbary. Andy pro Hulu dokonce režíroval onu pilotní epizodu, teď je ale zaneprázdněn pracemi na pokračování filmu To 2.

Netflix si prozatím objednal 10 epizod o hodinové stopáži. Kdy na veřejnost prosáknou nějaké další zprávy, se nedá odhadnout. Ve videu níže si můžete poslechnout Joa Hilla a Roberta Rodrigueze (ilustrátor) při jejich rozebírání prvního dílu komiksové série.

 

Oceňovaná komiksová série Zámek a klíč předkládá fantastický příběh rodu Zámkových napříč generacemi. Poté, co se rodina po tragédii nastěhuje na staré panství, začnou sourozenci Bóďa, Kinsey a Tyler objevovat tajemné klíče. Každý z nich je jedinečný a slouží k jinému účelu. Zatímco děti zvolna zkoumají jejich moc, vypořádávají se s novým prostředím, novou školou a lidmi kolem nich. Příběh je vyprávěn ve víc časových rovinách a dětem se postupně odhaluje hrůzná skládačka nadpřirozených jevů, jiných dimenzí a čirého zla, uvolněného v minulosti. To si našlo svou cestu zpátky mezi živé a v jeho cestě k vládě nad klíči ho nezastaví zhola nic.

Zdroje: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 10.08.2018 20:08
Tak na tohle je.mega zvědavej, komiks patří k nejlepší sérii co u nás kdy vyšla
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu