Temný případ 3: Teaser trailer je venku! A vrací se ke kořenům.

Temný případ 3: Teaser trailer je venku! A vrací se ke kořenům. | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Třetí řada se pokusí znovu získat ztracenou kvalitu. Podaří se jí to?

Nejlepší detektivní seriál poslední doby, Temný případ, se konečně se svou třetí řadou vrací na obrazovky a představuje se nám v minutovém namlsávajícím teaser traileru. Ten láká na zatím neupřesněnou lednovou premiéru v příštím roce. Tvůrce seriálu Nic Pizzolatto se znovu vrátil na post scenáristy a najal režiséra Jeremyho Saulniera, od kterého letos uvidíme na Netflixu nízkorozpočtový horor Hold the Dark. Jak se tedy těmto klukům představený materiál povedl?

Kratičká ukázka jako taková vám mnoho neprozradí, avšak lákání na syrové až místy pochmurné drama mu jde na jedničku. Tomuto prvku pomáhá hlavně zvolené chladné prostředí na americkém venkově, čímž se náladou znovu vracíme na dějiště dokonalé první řady. Další sázka na výrazně civilnější pojetí, jak jsme viděli v řadě minulé, nás naštěstí nečeká a vrátíme se ke starému známému oblíbenému formátu.

Princip slasti: Karel Roden v krimi inspirované Temný případem
 

Vše se navíc zdá být mnohem ucelenější a hlavně komornější, což je tu prodáváno přes postavu Mahershala Aliho, který mi zde přijde více charismatický a i uvěřitelnější než v oscarovém Moonlightu. Jeho postava, okolo které se bude točit celá zápletka, je zatím jako jediná představená a náznak cestování mezi časovými liniemi, kdy jeho postavu vidíme výrazně starší, naznačuje, že se pravděpodobně dočkáme i nějakého toho hlubšího zkoumání charakteru a jeho postupného vývoje. Minimálně bychom s ním měli strávit alespoň výrazně větší množství času než s kteroukoliv hlavní postavou z minulé řady.

Pokud mohu mluvit za sebe, dostal jsem přesně to, co jsem si přál, a do příchodu premiéry bych si klidně vystačil i s tímto kratičkým lákadlem na atmosférickou podívanou, což je věc, kterou u detektivek vyhlédávám nejvíce. A jak moc první ukázka zaujala vás?

V galerii si můžete prohlédnout první zveřejněné fotky.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 28.08.2018 08:25
Jj těším se ale snad to nebude taková srágora jako druhá řada
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu