Živí mrtví: Parta nových záporáků se představuje

Živí mrtví: Parta nových záporáků se představuje | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Koho uvidíme bojovat s hlavními hrdiny tentokrát? Nově příchozí herce si můžete prohlédnout v galerii i se svými komiksovými protějšky. 

Článek obsahuje spoilery jak ze seriálu Živí mrtví, tak z komiksové předlohy!

Pokud se vám dostali do rukou poslední čísla komiksové předlohy seriálu Živí mrtví, jistě vám neušlo, že noví hlavní záporáci, Šeptači, v příběhu vystupují už nějakou dobu. Jedná se o skupinu lidí, kteří přežívají ve světě apokalypsy pomocí převtělování do podoby zombíků a ano, je to přesně tak nechutné, jako jejich pravidla a zvyky.

Co se týče seriálu, do nedávna nebylo vůbec jisté, zda se jich ještě letos dočkáme. Velkých úkroků od předlohy se tvůrci dopustili už mnohokrát a vše nasvědčovalo tomu, že se v nadcházející 9. řadě dočkáme spíše občanské války mezi Rickem a Maggie, čehož jsme se v komiksu nedočkali. A i když se tohoto (pravděpodobně osudného) sporu dočkáme, příchodu nové hrozby pro naše hrdiny tomu nezabrání.

Živí mrtví: 5 teorií, jak tvůrci vyřeší odchod Lincolna
 

Příchodu Šeptačů nejprve naznačovalo obsazení party nováčků, kteří si zahrají skupinku kamarádů objevenou Rickem. To vyvolalo mezi fanoušky šeptandu, protože s jejich příchodem se v komiksu objevili na scéně i zmínění záporáci. Ověření této teorie se dostavilo až o pár týdnů později, kdy bylo oznámeno jméno první záporné role. Tu ukořistila herečka Samantha Morton, která si zahrála například jednu z hlavních rolí v Minority Report a zde si zahraje vůdkyni Šeptačů, Alphu.

Hned nato byla potvrzena i další důležitá postava, Lydie. Tu si zahraje mladá herečka Cassady McClinci. Té jste si mohli všimnout například v nově vydaném seriálu Castle Rock či dramatu Já, Simon. Jedná se o dceru Alphy a v příběhu zastává mnohem výraznější pozici, kdy se mezi ní a Carlem, Rickovým synem, rozehrává milostný románek. Právě ten stojí za vznikem válečného sporu mezi našimi hrdiny a záporáky. Ovšem kvůli absenci Carlova představitele, Chandlera Riggse, budou muset tvůrci tuto linku pozměnit nebo vynechat.

Poslední, tentokrát čerstvě oznámenou rolí nakonec zbývá pravá ruka Alphy, jménem Beta. V tomto případě se ale bude jednat o mužskou postavu, kterou si střihne Ryan Hurst. Toho jste si mohli všimnout v jedné z vedlejších rolí v Zachraňte vojína Rynana či Údolí stínů. No, a to je prozatím vše.

Zda budou noví záporáci zapleteni do současného dění už ze začátku, nebo si je budou tvůrci ještě nějaký čas šetřit, to se zatím neví a asi to budeme muset zjistit sami. Co je ale jisté, je fakt, že tito originálně pojaté a neobvyklé postavy by mohly přinést do tohoto pomalu skomírajícího seriálu nemalé osvěžení. Co myslíte?

Nově příchozí herce si můžete prohlédnout v galerii i se svými komiksovými protějšky. 

Zdroj: thewrap, hollywoodreporter, deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu