Živí mrtví: Nově obsazení herci naznačují zásadní zvrat!

Živí mrtví: Nově obsazení herci naznačují zásadní zvrat! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Opravdu tvůrci naznačili tak zásadní spoiler měsíc před premiérou? Nebo jen pracují s naším očekáváním a celé to bude nakonec jinak?

Čtěte na vlastní nebezpečí! Článek je jedním obřím spoilerem. Jak pro seriál, tak pro komiksy.

Kdo byl dost houževnatý a vytrvalý, ten dokázal dokoukat poslední řadu Živích mrtvích do konce. Pokud ano, určitě víte, že se nyní Rick s Maggie nacházejí ve vážné rozepři, na kterou minimálně jeden z nich nehezky doplatí (ehm, Rick). Maggie si po válce s Neganem vydobyla mnohem větší autoritu a dokonce velí své vlastní komunitě přeživších v Hilltopu. Ovšem jak kdysi řekla jedna moudrá nejmenovaná postava – s velkou mocí přichází velká odpovědnost.

Protože svůj flek vůdkyně získala poté, co nahradila předešlého šéfa Hilltopu, Gregoryho, může na své postavení ošklivě doplatit. Gregory byl totiž Maggie nepřímo nahrazen za svoje lavírování mezi dobrem a zlem, kdy pomáhal svým lidem a zároveň záporákům podle toho, jak se mu to hodilo. Nyní je však hrozba zahnána a on si přeje svoji odplatu. A ta by mohla skutečně dorazit díky nově oznámeným postavám. Hned vysvětlím.

V komiksu totiž dostane Gregoryho kreslený protějšek nápad, že Maggie otráví za pomoci manželů Earla a Tammy, kteří mu pomohou v jeho ďábelském plánu, i když z donucení. Earla si zahraje John Finn (Chyť mě, když to dokážeš) a jeho manželku Tammy ztvární Brett Buttler (Jmenuji se Earl). Převážně televizní herci, u kterých vám nikdo nebude mít za zlé, když je nepoznáte ani podle ksichtů. A soudě dle jejich opravdu nezajímavých až fádních kariér by pro ně tyto role mohly být jedny z nejvýraznějších.

Je docela překvapující, že si tvůrci dovolí naznačit tento stále nepotvrzený, leč dosti očekávaný zvrat ne na samotném konci své kampaně, ale vůbec. A i když se seriál už několikrát odklonil od své komiksové předlohy, zatím není neexistuje žádný větší důvod k domnívání se, že tento zvrat nakonec nenastane. Navíc, kvůli čemu jinému by jinak tyto nové postavy oznamovali? Možná nás chtějí jenom svést z cesty. Inu, to už je na vás. Co si o tom myslíte vy? Přihazujeme fotky z nadcházející 9. řady.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

??? | 12.09.2018 17:45
Tobě to vysvětlovat doopravdy nemusím. Jestli autor není totálně vylízaný (tak jak se prezentuje), pochopí co tím myslím. O chybách snad v každém článku ani nemluvím (ups, mluvím)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu