Chilling Adventures of Sabrina: Hororový teaser a nové fotky

Chilling Adventures of Sabrina: Hororový teaser a nové fotky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Doufám, že vám funguje kardiostimulátor, protože tato komiksová verze příběhu o středoškolské čarodějce rozhodně nebude pro slabé povahy. V galerii najdete nové, Netflixem zveřejněné fotky, které to jen potvrzují.

Taky vás při sledování prvního teaseru napadlo, že vaše narozeninová oslava šestnáctých narozenin působila oproti této poněkud fádně a omšele? Není divu, ne každý se v den, kdy sfoukne svých 16 svíček z narozeninového dortu, dozví, že je z poloviny čarodějka. Být teenager je zápřah sám o sobě. Zkuste ale vedle regulérního života středoškoláka zachraňovat po večerech své blízké před nesčetnými silami temnot, které se nevybíravě derou na tento svět. Je jasné, že ty nejlepší věci v životě nechodí zadarmo, je potřeba si je zasloužit. Nadějnou čarodějku Sabrinu tak čeká dlouhá cesta plná omylů a nezdarů, než opravdu ovládne svou moc. Situaci ji rozhodně neulehčí ani další konkurenční čarodějky navštěvující prestižní Akademii neviděných umění, které se na ni budou dívat kvůli jejímu původu (pouze poloviční čarodějka) pěkně zvrchu. 

Chilling Adventures of Sabrina: Kdo si zahraje čarodějku tentokrát?
 

Vypadá to, že Netflix si je úspěchem Chilling Adventures of Sabrina opravdu jistý. Objednal si totiž najednou dvě plné série, z nichž první startuje 26. října. Aktuální seriál čerpá svou inspiraci ze stejnojmenného Archieho komiksu, který se odehrává ve stejném "vesmíru" jako Riverdale. Původní seriálová adaptace běžela v letech 1996 až 2003. Tehdy se ovšem jednalo čistě o sitcom. Tvůrci naopak pojali tento "remake" mnohem vážněji a podle zvěřejněného teaseru můžeme očekávat napínavější a mnohem hororovější pojetí ve stylu American Horror Story. Doufejme tak, že nás Netlix opět nezklame a nabídne nám adrenalinovou podívanou.

V galerii je pak k nahlédnutí několik nejnovějšíéch fotek, které jen umocňují náš hororový dojem.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu