Krejzovi: Víme, kdo převezme roli po Postráneckém

Krejzovi: Víme, kdo převezme roli po Postráneckém | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jak jsme vás včera informovali, Václav Postránecký v hlavní roli seriálu Krejzovi ze zdravotních důvodů končí. Teď televize Prima přišla s informací, kdo po něm roli převezme. Fotky nového Krejzy najdete v galerii.

Díly, které jsou s Václavem Postráneckým jako Janem Krejzou natočené, se budou vysílat až do konce roku, v tuto chvíli už ale v ateliéru točí jeho nástupce pan Oldřich Navrátil. „Václav Postránecký sám navrhl představitele, který ho v další řadě nahradí v roli hlavy rodiny. Jmenoval asi tři své kolegy a na prvním místě právě Oldřicha Navrátila. Jsme moc rádi, že pan Navrátil s velkou pokorou roli přijal a o své seriálové postavě si s Václavem popovídal,“ řekla k „výměně stráží“ ředitelka obsahu Lenka Hornová. 

Krejzovi: Václav Postránecký končí!
 

„Hledat můj odlitek je marná snaha. A nahraditelný je každý. Teď za mě v Národním divadle zaskakují také dost odlišní kolegové. A zbořilo se Národní? Oldřich Navrátil je trochu jiný herec než já, ale mně se líbí a vážím si ho. Stejně jako jeho nabídky, že budu-li se chtít vrátit, okamžitě odstoupí. Držím mu palce,“ prohlásil Václav Postránecký, který tak opouští seriál a bude se věnovat své léčbě. „Nastal čas, kdy se Václav Postránecký musí především postarat o sebe a svoji rekonvalescenci. Zkrátka si nemoc vybrala svou daň,“ odůvodnila konec účinkování Postráneckého v Krejzových hercova manažerka Michaela Flenerová.

Oldřich Navrátil tak rychlostí blesku naskočil do rozjetého vlaku, v roli Jana Krejzy se velice dobře zabydlel a ostatními herci na place byl vřele přijat. Co říkáte na výběr nového herce?

Zdroj: TVPrima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Nechápu | 27.09.2018 17:45
https://www.csfd.cz/film/626784-krejzovi/komentare/ Nikoho to nezajímá Missandei. Buď se sebou něco udělej nebo skonči, pod každým tvým článkem je jen kritika. Myslím to dobře, tohle tady fakt nikomu neprospívá, jen to z tohoto webu dělá žumpu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu