Do Star Wars: Resistance zavítá Elijah Wood z Pána prstenů

Do Star Wars: Resistance zavítá Elijah Wood z Pána prstenů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Hvězda slavné filmové trilogie míří k Odboji. A jak si vedla třetí zveřejněná epizoda?

Seriál Star Wars: Resistance (Odboj) se již konečně začal vysílat, ostatně naše první dojmy si můžete přečíst zde. Než se dostaneme ke krátkému zhodnocení třetí epizody, podíváme se na jednu postavu, která se objeví v epizodě následující. V té se totiž s hlavním hrdinou Kazudou (Christopher Sean) střetne postava jménem Jace Rucklin. Na tom by nebylo nic moc zajímavého, kdyby Rucklina nenamluvil herec Elijah Wood, kterého můžete znát především jako Froda Pytlíka z trilogie Pán prstenů. Přestože se čtvrtá epizoda z nějakého důvodu již dostala na internet, oficiální premiéru má až příští týden. O roli Elijaha Wooda si tak budeme moci všichni udělat obrázek až příští pondělí v ranních hodinách našeho času. 

Pojďme se ale nyní krátce podívat na třetí epizodu, která měla tento týden oficiální premiéru. V té se Kazuda a BB-8 snažili najít spiklence Prvního řádu, místo toho ovšem odhalili a zabránili útoku pirátů. Co se týká čistě mého názoru, tak mi epizoda nepřišla nic moc. Samotný příběh by nebyl úplně špatný, problém je spíše v jeho zpracování. Jistě, seriál je primárně určen pro mladší diváky, nicméně cílem každého seriálu by mělo být oslovit co největší publikum, což se dařilo jak Klonovým válkám, tak především Povstalcům.

Seriál Star Wars: Povstalci se totiž také přiblížil mladším divákům, nicméně i přes to byl pojat tak, aby si jej dokázali užít všechny generace Star Wars fanoušků, což seriál Resistance zatím celkem postrádá. Navíc jsme se ve třetí epizodě dočkali kapitánky Phasmy (Gwendoline Christie) pouze na pár vteřin, přičemž to, že má se stanicí Colossus své plány, je to jediné, co byste si z této epizody měli odnést, což trochu zamrzí. Pokud jste nicméně mladšími diváky, epizodu jste si pravděpodobně užili (nebo teprve užijete) více. Každopádně ale je co zlepšovat, tak snad tomu příští epizoda s Elijahem Woodem napomůže. Pokud jste třetí epizodu s názvem The Triple Dark ještě neviděli, můžete si pod článkem pustit krátké preview. 

Zdroj: SlashFilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu