Star Wars: Resistance nakonec není projekt Davea Filoniho

Star Wars: Resistance nakonec není projekt Davea Filoniho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Přicházíme s velmi nečekanou zprávou. Jak moc je ve skutečnosti Filoni do nového seriálu zapojen? Článek obsahuje spoilery k finále seriálu Star Wars: Povstalci. 

O prvním teaser traileru a ne příliš nadšených reakcích na Star Wars: Resistance jsme vás informovali zde. Nyní přinášíme velmi překvapivou zprávu. Dave Filoni, showrunner seriálů Klonové války a Povstalci, promluvil v rozhovoru s IGN právě o seriálu Resistance. Filoni nám sdělil, že ve skutečnosti není hlavním showrunnerem nového seriálu a na projektu se podílí spíše okrajově. Pro všechny fanoušky je to určitě více než překvapivé, neboť si všichni začali Filoniho jméno automaticky spojovat již s ohlášením seriálu vzhledem k jeho hlavní účasti na předchozích seriálech. Proč tedy není Dave Filoni přímo zapojený do Star Wars: Resistance?

Odpověď se k nám dostává skrz dřívější rozhovory. Filoni nám totiž již několikrát řekl, že se v současnosti v Lucasfilmu pracuje na několika animovaných projektech naráz. S jistotou víme, že příští rok dostaneme sedmou sérii Klonových válek (více zde) a vzhledem k tomu, že by nová série měla být již dokončená, dávalo by smysl, že během tvorby seriálu Resistance Filoni zkrátka upřednostnil právě Klonové války a soustředil se na ně. Mimo Klonové války je ale velmi pravděpodobné, že se chystá ještě něco dalšího. Co by to mohlo být?

V jiném rozhovoru nám Filoni řekl, že by rád prozkoumal závěr seriálu Star Wars: Povstalci, jelikož má podle něj toto téma velký potenciál. Že by tedy byl v plánu nějaký seriál o Ahsoce (Ashley Eckstein) a Sabine (Tiya Sircar) hledajících Ezru (Taylor Gray)? Možné to zcela určitě je, nicméně prozatím jsou to stále jen spekulace. Podstatné je tedy v tuhle chvíli to, že Filoni není přímo zapojen do vývoje seriálu Resistance. A teď vyvstává otázka- odrazí se to nějak na kvalitě seriálu? Vzhledem k tomu, že první teaser vyvolal ne zrovna jednohlasně pozitivní odezvu a Filoni je u fanoušků velice populární, tak jeho nezapojení se do projektu může ještě více podnítit nezájem o nový seriál. Držíme tedy palce, ať to Star Wars: Resistance ustojí a přinese nakonec dobrou podívanou. Na závěr přikládáme jednu z nejnovějších epizod Star Wars Show, ve které je rozhovor s Davem Filonim o Klonových válkách. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu