Iron Fist: Fanoušci nastartovali petici za obnovení seriálu

Iron Fist: Fanoušci nastartovali petici za obnovení seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Netflix čelí nátlaku fandů, kteří se dožadují návratu hrdiny se svítící pěstí.

Iron Fist byl mezi všemi zbývajícími Marvel hrdiny na Netflixu, potažmo celým marvelovským vesmírem, tak trochu černá ovce. Jeho seriál si po zpackané 1. řadě nevedl u diváků zrovna skvěle a ani výrazně lépe přijatá dvojka se svými recenzemi nemohla ostatním sériím jako Daredevil či Jessica Jones vyrovnat. Po nedávném zrušení se ale ukazuje, že příběh o mladém zbohatlíkovi znalém bojových umění a ohánějícím se žlutě zářící pěstí měl ve skutečnosti více fanoušků, než se mohlo na první pohled zdát. Po internetu totiž velice rychle začala kolovat petice apelující na Netflix, aby seriál co nevidět zase obnovil.

Netflix udělal velmi špatné rozhodnutí, když zrušil Iron Fista pouze po dvou řadách,“ prohlašuje zakladatelka celé petice Melissa Hodge. „Postava i seriál má velké množství fanoušků a většina z nich říká, že 2. řada byla excelentní. Myslím, že není férové, když Luke Cage, Jessica Jones a Daredevil 3. řadu dostanou i navzdory často rozporuplným recenzím, ale na Iron Fista se kašle. Seriál v sobě skýtá ještě tolik příběhů a potenciálu. Není vůbec pěkné nechat konec poslední epizody otevřený, aniž by se na něj někdy navázalo, hlavně když byla 2. sezóna daleko lépe přijata kritiky i diváky. Prosíme tedy, aby Netflix a Marvel znovu zvážili své rozhodnutí a dali Iron Fistovi 3. sezónu.“ Petice dokázala za dva dny nasbírat přes 20 000 podpisů a dokonce na ni zareagoval i samotný showrunner M. Raven Matzner, kterého nesmírně těší, jak horlivě se diváci za jeho dílo postavili (o jeho reakci na samotné zrušení seriálu si můžete přečíst zde).

Pokud byste petici sami rádi podpořili, odkaz na ni najdete vpravo dole pod článkem u zdrojů. Tak se necháme překvapit, jestli se tentokrát povede čímkoliv pohnout, nebo se jedná jen o další ze zástupu bezcenných peticí, které svého cíle stejně nikdy nedosáhly.

Zdroj: Change.org/Melissa Hodge

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Honza | 18.10.2018 09:02
Mě se první řada líbila tak do první půlky, pak už slabší, ale druhá řada je skvělá! Neskutečná jízda, až mě mrzí, že má "pouze" deset epizod. Díky tomu Iron Fista řadím jako druhý nejlepší seriál z kategorie Defenders hned za první Daredevilovo místo. Každopádně jsem zaskočen, protože mimo kvalitní celkový příběh a jeho pojetí v seriálovém vyprávění ve všech epizodách, má závěrečná epizoda právě několik cliffhangerů, které mě nakopli, že jsem se opravdu těšil na další sezónu. Spíš bych vážně věřil tomu, že jej jen budou distribuovat a tvořit pro jinou platformu.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu