Gotham: Vše, co doposud víme o 5. sérii

Gotham: Vše, co doposud víme o 5. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pojďte se s námi podívat na to, co všechno oficiálně víme a co by se v poslední sérii rozhodně mělo stát. A nezapomeňte kouknout do galerie!

Pozor, článek obsahuje drobné spoilery k 4. sérii.

Přinášíme vám velký přehled všeho, co doposud víme o 5. řadě seriálu Gotham. Zároveň vás seznámíme s důležitými událostmi, ke kterým by v této poslední sérii rozhodně mělo dojít. Bez jakéhokoli zdržování tedy jdeme na to. S koncem 4. série nebylo zprvu vůbec jasné, zda ta pátá vznikne, jelikož Fox začal spoustu svých seriálů rušit, aby se mohl soustředit na jiné věci. Gotham měl ale v tomto případě velké štěstí, jelikož byla 5. série zanedlouho poté oznámena. Nicméně dočkáme se jí až začátkem března příštího roku, jelikož má být poslední série oproti všem předchozím velmi zkrácena - pořád se mluví o pouhých 10 epizodách, přičemž tato informace už se dá brát víceméně za jistou.

Gotham: Batmanova jeskyně bude konečně odhalena
 

Poměrně malý počet epizod nicméně dává prostor k tomu, aby byly možná nejlepšími epizodami celého seriálu, neboť je toho ještě celkem hodně, co se v seriálu musí stát. V první řadě je potřeba dokončit dějovou linii s Brucem (David Mazouz) a Selinou (Camren Bicondova), která v posledních epizodách 4. série neskončila zrovna šťastně. Dále se musí uzavřít dějové linky těch postav, které byly vytvořeny speciálně pro seriál, je zde tedy řeč primárně o postavách jako Barbara (Erin Richards), Tabitha (Jessica Lucas), ale také Harvey (Donal Logue).

Spolu s tím by se také všichni známí padouši měli stát těmi padouchy, které známe z komiksů. Tučňák (Robin Lord Taylor) by si tak měl upevnit svoji pozici a víc přibrat na váze, Jeremiah (Cameron Monaghan) by se měl již naplno stát Jokerem atd. Kromě toho víme, že dojde také ke zrození záporáka Banea (více zde). Snad se ho dočkáme i v případě Harveyho Denta (Nicholas D'Agosto), který zde několikrát vystupoval jako advokát a již pěkně dlouho se v seriálu neobjevil. Nicméně asi největším lákadlem jistě bude představení Batmana, kterého se máme v poslední sérii skutečně dočkat (více zde). Je sice pravda, že tento trumf si budou tvůrci šetřit až na poslední várku epizod, nicméně dle jejich slov by měl celý závěr opravdu stát za to.

Kromě toho zajímá jistě fanoušky i osud Jima Gordona (Ben McKenzie). Jak moc ovlivní nadcházející události v 5. sérii jeho budoucí kariéru? Najde konečně tu svoji „pravou Barbaru“? A bude mít v závěru svůj pověstný knír známý ze všech jiných zpracování, na který mimochodem tvůrci seriálu již jednou vtipně odkázali? Jak tedy vidíte, je toho spoustu a spoustu, co by se mělo v poslední sérii nějakým způsobem dořešit, samozřejmě něco je více důležité, něco zase o trochu méně. Tak jako tak nicméně držíme tvůrcům palce, ať se s tím vším úspěšně poperou, a my si tak budeme moci poslední sérii co nejvíce užít.

Na úplný závěr přikládáme nejnovější trailer, kde dostáváme nové záběry v poslední minutě. Zároveň se můžete v galerii podívat na hromadu fotek z natáčení, na kterých se do popředí dostává především již zmíněný záporák Bane (Shane West).

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu