TOP 10 nejlépe placených herců seriálové historie

TOP 10 nejlépe placených herců seriálové historie | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Televizní business dokáže být ke svým největším hvězdám extrémně štědrý. Kdo z nich si ale z historického hlediska přišel na nejlepší peníze?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Herectví je tvrdá branže. Úspěch jednoho je obvykle vykoupen neúspěchem tisíců. Ve vysoce konkurenčním prostředí se není jednoduché prosadit a ještě těžší je v něm nalézt trvalý a dlouhodobý úspěch. O své místo na slunci se prostě pere spusta ambiciózních a talentovaných jedinců. Přesto je práce v tomto odvětví synonymem toho, že když se skutečně prosadíte, tak vás čeká pohádková odměna, o které si může většina smrtelníků nechat jenom zdát.

Už nejednou jsme vás seznámili s tím, jak velké jsou vyplátní pásky největších televizních hvězd. Nyní bychom se ovšem rádi podívali na věci z historické prespektivy a porovnali hegemony dnešních dnů s těmi, kteří dominovali obrazovkám v minulosti. A věřte, že je to velmi zajímavý žebříček s řadou jmen, která byste na něm asi nečekali. Pojďme se tedy nyní podívat na 10 nejlépe placených TV herců historie. V částkách byla logicky zohledněna inflace, aby herci z minulosti nebyli oproti těm dnešním v nevýhodě. V závorce tak najdete částku za epizodu, kterou herci brali přepočtenou na dnešní peníze. Žebříček je sestaven od 10. místa po 1. místo. 

TOP 6 podivných důvodů, které stály za náhlým vyškrtnutím herců ze scénáře
 

Ashton Kutcher (811 074 $)  

Když Ashton nastupoval do rozjetého vlaku s názvem Dva a půl chlapa, jednalo se o jeden z nejsledovanějších pořadů na amerických obrazovkách, který běžně atakoval hranici 15 miliónů pravidelných diváků. V takové pozici si mohl říct, aby mu televize snesla modré z nebe a bylo více než jasné, že se producenti přetrhnou, aby mu to splnili. O tom, zda to stálo za to, se fanoušci dohadují do dneška. Jedna věc je ovšem jistá. Samotný Ashton se mohl při pohledu na to, jak mu roste jeho bankovní konto, královsky usmívat. Co na tom, že s jeho příchodem přestalo být do smíchu řadě fanoušků.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu