Gotham: Nové promo fotky a plnohodnotný trailer

Gotham: Nové promo fotky a plnohodnotný trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Příval novinek slibuje velkolepou podívanou. 

V souvislosti s rychle se blížící premiérou Gothamu nám studio Fox přineslo mnoho nových lákadel na závěrečnou sérii. Nejprve se jedná o propagační fotky, na nichž se objevují (téměř) všichni hrdinové a padouši, které v poslední sérii uvidíme. Konkrétně tedy na fotkách můžeme vidět Bruce Waynea (David Mazouz), Gordona (Ben McKenzie), Alfreda (Sean Pertwee), Foxe (Chris Chalk), Selinu (Camren Bicondova), Bullocka (Donal Logue), Lee (Morena Baccarin), Tučňáka (Robin Lord Taylor), Hádankáře (Cory Michael Smith), Barbaru (Erin Richards) a v poslední řadě také Banea (Shane West) a Jeremiaha (Cameron Monaghan). Všechny fotky si v tomto pořadí můžete prohlédnout dole v galerii.

Kromě nich můžete v galerii také vidět nový plakát, který je, stejně jako již zmíněné fotky, velmi povedený (kam se ale na propagačních fotkách poděla Jessica Lucas jako Tabitha, toť otázka). To ale není všechno. Před pár dny se k nám totiž dostal i nový trailer, který dosud neviděnými záběry rozhodně nešetří. Po shrnutí událostí z finále čtvrté série nás upoutají především nové akční sekvence, vztah Gordona a Banea, Bruce a Seliny, Tabithy, Tučňáka a Hádankáře a je toho mnohem, mnohem víc. Pokud vás tedy trailer minul, rozhodně se na něj podívejte dole pod článkem, stojí za to. 

Pátá série se začíná vysílat již příští čtvrtek 3. ledna večer, pro nás to bude v pátek ráno. Závěrečná série už je tak doslova za rohem. Těšíte se? Líbí se vám nové fotky a co říkáte na trailer? Dejte nám vědět.

Zdroj: SpoilerTV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu