TOP 5 největších seriálových kontroverzí roku 2018

TOP 5 největších seriálových kontroverzí roku 2018 | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pojďte s námi rekapitulovat!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Ani rok 2018 se neobešel bez pěkných televizních skandálů a slovních přestřelek. Udělali jsme pro vás výtah toho nejzajímavějšího. 

Seriálové osobnosti, které zemřely v roce 2018
 

Rasistiskcý tweet Roseanne Barr

Konec května se v Hollywoodu nesl ve znamení kauzy Roseanne Barr, ústřední hvězdy seriálu Roseanne. Ta se urážlivě vyjádřila o bývalé černošské poradkyni exprezidenta Spojených států Baracka Obamy, kterou nepřímo přirovnala k opici. Konkrétně ji označila za společného potomka Muslimského bratrstva a Planety opic. Stanice ABC s herečkou okamžitě ukončila spolupráci a poznámku označila za "odpudivou, zavrženíhodnou a neslučitelnou s našimi hodnotami". A co víc? Seriál den po zveřejnění tweetu zrušila!

Herečka se okamžitě stala terčem nadávek. Přes palubu ji nekompromisně hodili i její herečtí kolegové. Nepomohly ani slzy a omluvy: "Je opravdu těžké to takhle říct, ale já jsem to nemyslela tak, jak oni měli za to, že jsem to myslela. A to je to, co je tak bolestivé, ale musím čelit tomu, že to ublížilo lidem. Když takhle, byť neradi, někoho raníte, není pro to omluva. Nechci před tím utíkat ani se vymlouvat, ale omlouvám se každému, koho jsem urazila a kdo si myslel, že jsem to myslela tak, jak jsem to skutečně nemyslela. Byla to má vlastní nevědomost, pro kterou není omluva," nechala se slyšet Roseanne. Seriál momentálně běží ve formě spin-offu s názvem The Conners. Postavu Roseanne Barr scenáristé zabili."Nebudu to proklínat ani tomu žehnat. Zůstanu neutrální. To je to, co udělám. Chci být od toho odpoutaná. Nepřeji nikomu nic zlého a mým nepřátelům nepřeji nic dobrého. Nemůžu. Prostě zůstávám neutrální."

O celé kauze se v zahraničních médiích mluví a píše dodnes.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu