TOP 5 největších seriálových kontroverzí roku 2018

TOP 5 největších seriálových kontroverzí roku 2018 | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pojďte s námi rekapitulovat!
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Metoočkáři versus Kevin Spacey

Z podzimu roku 2017 se do roku 2018 přenesla i kauza Kevina Spaceyho, proti kterému bylo vzneseno několik obvinění ze sexuálního ovbtěžování. Na základě toho byl coby ústřední postava vyškrtnut ze seriálu House of Cards. V té době byla celá záležitost ještě příliš horká, aby se oscarového herce kdokoliv zastal. Když však v roce 2018 brambor trochu vychladl, dala ke kauze své první vyjádření Spaceyho herecká souputnice ze seriálu Robin Wright. Řekla, že vždy znala Kevina jako profesionála, který se k ní choval uctivě a s respektem. Později, v jiném rozhovoru, se nechala slyšet, že pokud je Spacey skutečně vinen, rozhodně si zaslouží druhou šanci: "Věřím, že každá lidská bytost je schopná se napravit. V tomto slova smyslu věřím ve druhé šance nebo jakkoliv jinak to nazvete. Říká se tomu vývoj."

Ostřeji se Kevina zastala uznávaná herečka Judi Dench"V žádném případě nemůžu souhlasit s tím - ať už udělal cokoliv - že ho začnete vystřihávat z filmů," uvedla a narážela tak na film Všechny prachy světa, kde byl nahrazen Christopherem Plummerem. "Vrátíme se do historie a každého, kdo se v nějakém ohledu choval špatně, porušil zákon nebo se jinak šlápl vedle, budeme vystřihovat? Budeme je vytlačovat z naší historie?" vznesla otázku do pléna a dodala: "Neznám všechny okolnosti, bez ohledu na ně však Kevin Spacey je a vždy byl ten nejúžasnější herec. Nedokážu si představit, co dělá teď."

A přesně na Štědrý den přišlo i vyjádření Kevina Spaceyho. Velmi podivné vyjádření formou videa na YouTube. Jen těžko ho shrneme na pár řádku, pokud si proto chcete přečíst, co v něm bylo a pustit si ho, klikněte na odkaz níže.

House of Cards: Kevin Spacey se coby Frank Underwood brání na novém videu
 
« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu