Hra o trůny: První scéna s Daenerys je venku!

Hra o trůny: První scéna s Daenerys je venku! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 32 obrázků
Kohopak nám to čerti nesou za brány Zimohradu? První záběry ze Hry o trůny najdete v galerii a na videu níže. A nejen to.

Zlaté glóby jsou rozdány a musím říct, že přese všechny překvapivé momenty při udílení cen mi v hlavě stejně nejvíc rezonuje krátká upoutávka jedné z mnoha komerčních přestávek slavnostního večera. HBO vypustilo do světa upoutávku s prvními záběry z očekávaných seriálových titulů, které spatří světlo světa v letošním roce.

Hra o trůny: Internet obletěly nové snímky z Dubrovníku
 

Watchmeni stále zůstávají zahaleni rouškou tajemství, kterou lehce poodkrylo jen pár rozporuplných záběrů a uklidňující pohled na Jeremyho Ironse. Dále tu máme šot s Meryl Streep a Reese Witherspoon z druhé sezóny Sedmilhářek a pár záběrů na nový dramatický seriál Euphoria se Zendayou. Z čeho vám však beze sporu probleskne mráz po zádech, je první scéna z finální osmé řady Hry o trůny. Stačí jedna krátká scéna ze Zimohradu a já mám pocit, že čekání na dubnovou premiéru bude neutuchajícím utrpením. Výjev představuje Daenerys, kterak přijíždí na Zimohrad. "Zimohrad je váš, vaše výsosti," vítá ji Sansa.

HBO ví, co dělá, a i kdyby se s žádným plnohodnotným trailerem do dubna nevytasila, tak to ničemu vadit nebude. Završení Hry o trůny se kvapem blíží, nechte se tak na ni a další strhující tituly od HBO nalákat v přiložené upoutávce.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu