The Punisher: Oficiální trailer na 2. řadu je tu

The Punisher: Oficiální trailer na 2. řadu je tu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nejdrsnější marvelovský antihrdina jde opět do akce.

Netflix konečně zveřejnil první plnohodnotný trailer na druhou sérii The Punishera. Nejdrsnější antihrdina od Marvelu v podání Jona Bernthala se po necelém roce a půl vrací, aby opět nastolil spravedlnost cestou krve a násilí. Doposud jsme dostávali pouze krátké upoutávky, nyní je tu ale konečně plná ukázka a opět v ní nechybí to, co dělá postavu tím, čím je. Můžeme vidět opravdu drsné násilí, kterého je zde snad ještě více než v ukázkách k první sérii, zároveň pak velmi realistické zpracování, na jaké jsme od Netflixu zvyklí. Zhlédněte trailer níže.

Trailer se zaměřuje na dvě hlavní dějové linky. Tou první je Frankovo spojení s postavou Amy, kterou hraje Giorgia Whigham. Tato postava má v komiksech základ jako zneužívaná dívka která je zapletená do podsvětí prostituce. Zde to vypadá, že bude mít co dočinění s náboženskou skupinou vedenou fanatikem Johnem Pilgrimem (Josh Stewart), který slouží jako jeden z hlavních záporáků. Tou druhou linkou je pak vyléčení Billyho Russoa (Ben Barnes) z jeho finálního střetu s Frankem a proměna jeho postavy v komiksového Jigsawa, šílence a největšího nepřítele Punishera. Tito dva se podle traileru evidentně proti němu spojí a všechny to bude stát spoustu krve.

Druhá řada přijde už za týden, konkrétně tedy v pátek 18. ledna. Do té doby bychom se mohli dočkat ještě jednoho traileru, jelikož dva bývají zlatý standard ke každé marvelovské show. Jaká bude budoucnost seriálu je nyní ve hvězdách, nicméně se očekává jeho zrušení podobně jako to postihlo ostatní marvelovské seriály kromě Jessicy Jones. Pokud se tak stane, přijdeme o jednu z nejikoničtějších rolí současného světa od Marvelu.

The Punisher: Natáčení 2. série je u konce. Co víme?
 

Frank Castle (Jon Bernthal) může utéct, ale nikdy se neschová před tím, čím je mu souzeno být. Ve druhé sérii se Frank objeví až v rodinném prostředí. Když se jeho bývalý nejlepší přítel Billy Russo (Ben Barnes) začne pomalu léčit z následků jejich střetnutí, nebude trvat dlouho, dokud si nedá všechny střípky dohromady. A krvavá jízda může začít.

Kromě Jona Bernthala a Bena Barnese se z první série vracejí Amber Rose Revah jako agentka Dinah Madani, Deborah Ann Woll jako Karen Page a Jason R. Moore jako Frankův parťák Curtis Hoyle. Nově obsazení doplňují Josh Stewart jako náboženský fanatik John Pilgrim, Annette O’Tool a Corbin Bernsen jako zámožní manželé Schulzovi, Giorgia Whigham jako mladistvá Amy a Floriana Lima jako terapeutka Krista Dumont. Premiéra je v pátek 18. ledna.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu