Temný případ: 3. díl 3. řady odhaluje tajemství hlavní postavy

Temný případ: 3. díl 3. řady odhaluje tajemství hlavní postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jak si vedl 3. díl 3. řady Temného případu?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 3. sérii. 

Temný případ se svými prvními dvěma díly nastavil laťku tak vysoko, že ji zbytek nové řady jenom stěží přeskočí. Zatím ale nejsou vyhlídky vůbec špatné. Se zbrusu novou třetí epizodou pokračujeme ve vyšetřování případu zmizení dvou dětí. Zatímco chlapec byl nalezen, jeho nezletilá sestra stále někde neznámo kde přežívá ztracená. Pokračujeme tedy ve stejném bodě a dostává se nám rozšíření všech dějových linek. Jak už bylo řečeno, příběh je rozdělen na tři časová období hlavní postavy Mahershala Aliho a v každé nás čeká něco nového. V nejmladších letech detektiva sledujeme posun v řešení případu a naopak v nejstarších letech dostáváme prohloubení vztahu syna s otcem, ovšem to není to nejlepší.

Temný případ 3: Hlavní role byla určena pro herce bílé pleti
 

V této časové lince se nachází také první větší zvrat, který je zároveň spojen s traumatem hlavní postavy. Celý příběh se tedy posune lehce odlišným směrem a zároveň na celou hlavní postavu nahlížíme jinak a zároveň ji dokážeme díky získanému faktu lépe chápat. Nechci ale zbytečně moc vyzrazovat, takže toto nechám otevřené, abych vás donutil se na to podívat samotné. Největšího posunu se ale překvapivě nedočkáme zde, ovšem v mezi-lince středního věku detektiva. V tomto období je případ stále nedořešen a znovu se otevírá, když se hlavní postava se svým parťákem vydává znovu do akce. Lze tedy předpokládat, že tato prostřední linka se nyní dostává do vedení a my jsme opravdu zvědaví, co nám v budoucnu přinese.

Celkově tedy nová řada stále působí velmi nadprůměrným dojmem a s každou minutou nepřestávám pochybovat, že tuto fazonu neztratí až do svého konce. Místy se sice příběh občas loudá a nemá takový tah na bránu, jaký bychom si možná přáli, ale nejedná se o žádnou velkou výtku, kterou by nenapravil žádný skvěle napsaný dialog s ještě lepšími hereckými výkony. 

Naše hodnocení
8/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu