The Good Doctor: Bude třetí série?

The Good Doctor: Bude třetí série? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Uvidíme doktora Shauna Murphyho v další řadě?

Bez okolků vám můžeme oznámit, že třetí série chváleného dramatu z nemocničního prostředí The Good Doctor se dočká třetí sezóny. S obnovením seriálu většina fanoušků počítala, jelikož v USA si drží tento titul velmi solidní sledovanost. To dokládá i náš žebříček TOP 10 nejsledovanějších seriálů roku 2018, kde se seriál umístil na osmém místě se 14,57 milionů diváků. Od roku 2017 si sice The Good Doctor pohoršil v žebříčku sledovanosti o 5 míst, avšak i tak se jedná o enormní hit, u kterého ani třetí sezóna nejspíše nebude tou poslední.

TOP 10 nejsledovanějších seriálů roku 2018
 

Hit stanice ABC se pomalu blíží k završení druhé řady. 19.2. se fanoušci dočkají 15. epizody z celkových 18. Kromě The Good Doctor stanice ABC před několika dny obnovila pro druhou sezónu drama A Million Little Things a zároveň oznámila finální jedenáctou řadu populárního sitcomu Taková moderní rodinka.

Těšíte se na další zapeklité případy autistického doktora Shauna Murphyho ve výstižném podání Freddieho Higmorea (Batesův motel), anebo máte dojem, že seriálu již pomalu dochází dech? Podělte se o svůj názor v komentářích. Níže si můžete pustit promo video k nadcházející epizodě, kde se v epizodní roli objeví Robyn Lively (Teen Witch, Ouija).

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu