Minirecenze: 16. epizoda 12. série Teorie velkého třesku hlásí návrat ke kořenům

Minirecenze:  16. epizoda 12. série Teorie velkého třesku hlásí návrat ke kořenům | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 11 obrázků
Jak si vedla očekávaná epizoda s kapitánem Kirkem?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 12. sérii!

Velká pecka. Takto našlapanou epizodu jsme zde dlouho neměli. Fanoušci byli lákáni na dlouho očekávané cameo Williama "kapitána Kirka" Shatnera, ale kromě něho se v epizodě plné hvězd objevili i Kevin Smith, Joe Manganiello a Kareem Abdul-Jabbar. Na scénu se taktéž vrátil Will Wheaton

Děj epizody se soustředí na dění okolo hry Dračí doupě, kterou pořádá Will Wheaton a na kterou pozval své kamarády celebrity. Když se o tom dozví kluci, chtějí být také pozváni, ale problém je v tom, že Will si cení diskrétnosti, což není jejich silná stránka, pokud se jedná o oblíbené postavy ze Star Treku. Jediný, kdo je pozvaný, je Leonard, ale o celé akci později řekne Penny, která je nadšená z toho, že se má Leonard setkat s Joem Manganiellem a Kareeme Abdul-Jabbarem. To vyvolá řetězovou reakci, která vyústí v to, že jak Penny, tak Amy a Bernadette usilují o možnost zůčastnit se hry. 

Teorie velkého třesku: 10 kuriozit, které vás nejspíš minuly
 

Musím smeknout, že tvůrcům se povedlo natočit opravdu luxusní epizodu, jejíž největší předností je scénář. Vtipu je tu hromada, gagy fungují, všechny postavy mají dostatečnou porci prostoru na obrazovce a hvězdy, které hostovaly v této epizodě, byly využity perfektně. Také musím pochválit, jakým způsobem dokázali tvůrci svým výběrem celebrit dostat diváky do podobné situace, v jaké se nacházejí postavy. Zatímco kluci jsou nadšení z Williama Shatnera a Kevina Smithe, dívkám nečekaně učarovává Joe Manganiello. 

Při sledování této epizody jsem měl pocit, jako bych se vrátil zpět do první či druhé série, kdy pánové hráli hry a chovali se jako prvotřídní nerdi. Pocitově příjemně nostalgická epizoda, která je přesně tím typem, jaký chceme v poslední sérii vidět.  

Video nabídne první setkání Sheldona s kapitánem Kirkem (William Shatner) a v galerii si můžete prohlédnout screenshoty z epizody.

Naše hodnocení
10/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu