Živí mrtví: Showrunnerka poodhaluje, co přinese 10. řada

Živí mrtví: Showrunnerka poodhaluje, co přinese 10. řada | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Angela Kang o konfliktu s Šeptači, tajemném hlase v rádiu či další velké výzvě, kterou si pro sebe filmaři připravili.

Živí mrtví se v říjnu tohoto roku vrátí na obrazovky se svojí jubilejní 10. řadou. V té očekáváme střet hlavních hrdinů se záporáky Šeptači (The Whisperers). A showrunnerka Angela Kang odhalila první podrobnosti. Podle jejích slov se znovu dočkáme skoku v čase. Ovšem nebude se jednat o tak zásadní posun, k jakému došlo v 9. řadě. Zima skončí a postavy budou v jiném emocionálním rozpoložení. Dle odhadu by se tedy příběh mohl posunout pouze o pár měsíců.

Hlavní příběhová linka se má zaobírat soužitím hlavních hrdinů a jejich podivných sousedů, kteří jim vnášejí do života chaos. Potíž je v tom, že na rozdíl od dosavadních střetů s nepřáteli nemají Šeptači žádné pevné sídlo, na které by šlo zacílit odvetný útok. Jsou to nomádi. (Což je ostatně zřejmě důvod, proč přes zimu dají pokoj - odejdou ji přečkat dál na jih). K tomu se připojí další dějové linky, které se budou vzájemně protínat a dozvíme se například více o záhadném hlasu z rádia.

Aktuálně Angela pracuje na premiérové epizodě příští řady a začíná si o sobě myslet, že musí být šílenec, protože si na sebe připravila další zdánlivě nesplnitelný úkol. Podobně, jako když v 9. řadě museli filmaři v teplé Georgii natáčet při seriálovém rozpočtu rozsáhlé zasněžené scény, čeká je na začátku příští řady nějaký další podobně náročný technický úkol, nějaká další novinka, kterou dosud seriál nikdy nevyzkoušel. Tak jsme zvědaví, co se z toho vyklube.

Zdroj: Comicbook, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lamarr | 05.04.2019 21:30
viete mi poradit kde najdem daky pravdivy timeline ako po sebe nasleduju epizody? Fear The Walking Dead by malo zacinat 2010. Cize prve su tri serie FTWD a potom zacina prva seria WD? Akoze je v tom vacsi bordel nez mal Lost. Ja sa v tej 4 serii FTWD nevyznam a to je tam ten crossover :P
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu