Designated Survivor: Známe datum premiéry 3. řady

Designated Survivor: Známe datum premiéry 3. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix zachránil další zrušený seriál, kdy se ho dočkáme?

Politický Designated Survivor patří mezi zrušené seriály, kterých se po nevoli fanoušků rozhodl zachránit Netflix. Vloni zrušila stanice ABC tento seriál po dvou sériích, 3. sezóna bude na Netflixu dostupná od 7.6. a na rozdíl od předešlých řad bude mít pouze 10 epizod. V hlavní roli prezidenta Kirkmana se vrátí Kiefer Sutherland (24 hodin).

What/If: Renée Zellweger jako mocná pokušitelka v prvním traileru
 

Třetí sezóna se zaměří na volební boj, kdy se Kirkman bude snažit uhájit prezidentský post do dalšího volebního období. Politické kampaně, špinavé taktiky, debaty, financování kandidátů a fake news, to vše jsou témata nadcházející sezóny. Výkonný producent Mark Gordon se ke spolupráci s Netflixem vyjádřil takto: „Pokračování našeho seriálu skrze Netflix je výhrou pro obě strany. Příběh prezidenta Kirkmana nebyl ještě zcela odvyprávěn a my se velmi těšíme na spolupráci s naším novým partnerem. Díky Netflixu bude navíc seirál dostupný pro globální publikum.

Herecké obsazení dále tvoří Natascha McElhone (Californication), Adan Canto (Narcos), Italia Ricci (Supergirl), LaMonica Garrett (Zákon gangu), Tanner Buchanan (Chirurgové), Kal Penn (Zahulíme, uvidíme) a Maggie Q (Divergence). Netflix vydal působivé promo video, ve kterém Kiefer Sutherland převypráví pro neznalce seriálu zásadní momenty z prvních dvou sérií, a nakonec představí i pár prvních záběrů ze třetí řady.

Zdroje: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu