Bez vědomí: Minisérie od autora Pustiny se představí ve Varech

Bez vědomí: Minisérie od autora Pustiny se představí ve Varech | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ve Varech nenarazíte jenom na nevšední filmové kousky, ale i na předpremiéru očekávané minisérie od HBO.

Na letošním 54. ročníku Karlovarského filmového festivalu budete moci zavítat na předpremiéru špionážní novinky z dílny HBO Europe. Tři roky po oceňované Pustině se režisér Ivan Zachariáš vrací s šestidílnou minisérií Bez vědomí. První dva díly budete moci vidět v předpremiéře ve dnech 1. 7. a 5. 7.

Princip slasti: Koprodukční krimi s Karlem Rodenem se představuje v prvním traileru
 

Oficiální synopse zní: “Podzim 1989. Sovětské impérium ve východní Evropě se otřásá v základech. Ve vzduchu visí změna. Neví se však, kdy přijde a jakou podobu bude mít. Profesionální houslistka Marie a její politicky aktivní manžel Viktor se po dvanácti letech londýnského exilu vracejí do Prahy. Rodinná návštěva se však brzy mění v drama. Marie skončí v nemocnici a když se probere z bezvědomí, její manžel je pryč a nikdo neví, kam zmizel.

Hlavní roli houslistku Marii ztvárnila Táňa Pauhofová, která se o natáčení Bez vědomí vyjádřila takto: “Špionážní žánr, způsob, jak je vyprávěný příběh, způsob, jak se točí, to vše je v tuzemských podmínkách výjimečné.”  Po boku Táni Pauhofové v minisérii uvidíme britskou herečku Hattie Morahan (Kráska a zvíře) či Kanaďana českého původu Davida Nykla (Hvězdná brána). Ve vedlejších rolích se představí Martin Myšička, Martin Hofmann, Lenka Vlasáková, Petr Lněnička, Jan Vlasák a Kristýna Podzimková.

Odborným poradcem minisérie byl H. K. Melton, spolupracovník CIA a uznávaný expert na špionážní techniku. Televizní premiéry se dočkáme v průběhu listopadu, u příležitosti výročí sametové revoluce. Žádný trailer zatím zveřejněn nebyl, avšak v galerii si alespoň můžete prohlédnout první várku promo fotografií.

Zdroj: KVIFF

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu