Živí mrtví: Trailer na druhou půlku 10. řady a vrchní scenáristka o tom, co nás čeká

Živí mrtví: Trailer na druhou půlku 10. řady a vrchní scenáristka o tom, co nás čeká | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 16 obrázků
Trailer láká na pořádnou hororovou podívanou. A showrunnerka se v rozhovoru rozpovídala situaci kolem Michonne, Maggie a nadcházející 11. sérii.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pozor, článek obsahuje spoilery k 10. sérii!

"Pololetní" finále desáté řady Živých mrtvých máme za sebou a opět bylo zakončeno cliffhangerem. Malá skupina vedená Darylem a Carol se chytla do pasti vůdkyně Šeptačů, Alexandrie se vyrovnává se ztrátou Siddiqa a Michonne vyplula s Virgilem na moře, s cílem získat nový arzenál zbraní, který by mohl komunitám pomoci proti Alfě.

Trailer je vyloženě nabitý a láká na poměrně temnou až hororovou atmosféru. Uvězněná skupina nyní musí čelit hordě chodců ve spletitém jeskyním komplexu, který nenabízí příliš prostoru k otevřenému boji. Připravte si nehty ke kousání. Ukázka také ukazuje možnou infiltraci Šeptačů do Alexandrie, románek mezi Rositou a Eugenem a dobrodružství na moři, kam se vydala Michonne. Kromě toho jsme se dočkali záběru na Aarona stojícího před hradbou štítů, která odkazu na vůbec první scénu desáté řady, ve které komunita trénuje boj ve formaci s chladnými zbraněmi. Válka se Šeptači je zřejmě nevyhnutelná.

Mimo jiné se v této sezónní přestávce v rozhovoru pro server Deadline rozpovídala showrunnerka a scenáristka Angela Kang. Ta k seriálu přišla před startem deváté série a seriál pod jejím vedením skutečně vzkvétá. Desátá řada má na Rotten Tomatoes zatím nejvyšší hodnocení ze všech. Což je výborná vizitka a důkaz, že Kang skutečně zachránila seriál před možným zrušením. Showrunnerka promluvila například o odchodu Michonne:

„Michonne má ještě nějaký příběh v desáté sérii, ale museli jsme brát v potaz fakt, že jsme pro ni měli tento rok jen omezený počet epizod. Hodně jsme to plánovali a chtěli jsme, aby Michonniny poslední chvíle v seriálu měly relevanci po stránce příběhové, ale i po stránce jejího charakterového růstu.“

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu