Hra o trůny: Podle představitelky Missandei je petice za přetočení poslední řady urážlivá

Hra o trůny: Podle představitelky Missandei je petice za přetočení poslední řady urážlivá | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
S názorem na závěrečnou sérii přišel i Aiden Gillen, představitel Malíčka.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nathalie Emmanuel a Aiden Gillen jsou zatím poslední členové širokého obsazení Hry o trůny, kteří se dodnes podělili o svůj názor na závěrečnou sérii seriálu. Ta byla diváky přijata vesměs negativně, kritika se zaměřila především na uspěchanost celého zakončení a logické díry v příběhu. Závěr seriálu se soustředil především na bezduchou akci, která nikdy nebyla stěžejním prvkem seriálu.

Hra o trůny: Roli Daenerys a Catelyn původně dostaly jiné herečky
 

Emmanuel se prvně rozpovídala o osudu své postavy, který považuje za velmi povedený. Missandei zemřela rukou Cersei, když byla na hradbách popravena Gregorem Cleganem přímo před zraky Daenerys a Šedého červa. Bývalá otrokyně, která byla osvobozena, zemřela paradoxně v řetězech, a její smrt měla být jedním z mnoha motivů postupného propadu do šílenství dračí královny.

„Byla jsem ráda za sílu, s jakou Missandei odešla ze světa,“ prozradila herečka v rozhovoru pro TVLine. „Řekla jsem, že ona nebude plakat, nebude se typicky bát. Ona byla vyděšená, ale zvládala to. Tato žena přežila otroctví a šla do války s vědomím, že může zemřít. Jsem ráda, s jakou sílou zemřela, jsem na to pyšná.“

Herečka se poté rozpovídala o negativním přijetí osmé řady seriálu, podle ní je v pořádku, když se někomu něco nelíbí, je to podle ní „perfektně přijatelné“. Kriticky se ale staví k petici, kterou hojně podepisovali fanoušci, doufajíc, že stanice HBO by poslední řadu přetočila.

„Co se mi nelíbilo, byla petice, kterou fanoušci podepisovali. Nemůžete zkrátka napsat předpis na umění, to prostě nejde. To umění je dělané pro vás a vy se potom rozhodnete, jestli se vám líbí nebo ne.“ Podle Emmanuel se petice za předělání poslední řady urážející, což je názor, který s ní sdílí více hereckých kolegů. Co se jejího vlastního názoru týče, byla finální řadou ohromena. „Myslím, že si lidé plně neuvědomují, jaký závazek to byl a kolik pracovní síly bylo potřeba, aby se to natočilo.“

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

SeTTi | 10.03.2020 23:21
Tak ona se k té bestii v průběhu času jednoduše dopracovala. Jak rodinou, výchovou nebo okolnostmi. Tím nechci obhajovat co dělala, jen jí prostě stavím na krapet jinou váhu než běžného člověka tam. A Jamie sice opravdu nebyl její manžel, ale životní partner určitě ano.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu