5 nejlepších vedlejších postaviček ze Simpsonů

5 nejlepších vedlejších postaviček ze Simpsonů | Fandíme seriálům
20th Century Television
Zobrazit dalších 10 obrázků
Ústřední rodinka Simpsonových není zdaleka jediná, kdo na obrazovce vyniká.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Simpsonovi se staly seriálovou legendou z mnoha důvodů, tím zdaleka nejdůležitějším je však bezpochyby neskutečně široká a roztodivná galerie postav. A to se nebavíme jen o titulní žluté rodince. Hlavně v posledních řadách se totiž do popředí dostala velká část postav vedlejších, které si v mnoha aspektech nezadají s Homerem, Marge, Bartem, Lisou a Maggie. Pojďme se tedy podívat na pět z nich, které v našem srdci utkvěly nejhlouběji. A nezáleží na tom, zda jsou to postavy nejvtipnější, nejpropracovanější nebo ty, které dostávají nejvíce prostoru. 

Ned Flanders

Stejně jako řada dalších vedlejších postav byl i "blbeček Flanders” ze začátku pouhou karikaturou bez hlubšího smyslu. V tomto případě ortodoxní pánbíčkář, který v podstatě dosahuje morální dokonalosti, a je úplný opakem Homera. Časem se však z Neda začal čím dál tím více stávat prostý člověk, se kterým se diváci dnes konečně můžou v mnoha věcech stotožnit. Za uplynulých 32 sezón ho totiž potkalo velké množství tragédií. Hlavně mluvíme o úmrtích obou jeho manželek Maude a Edny, se kterými se Ned musel těžce vypořádávat. Přesto však dokáže vidět svět z té lepší stránky a rozdávat lásku všem kolem sebe. No a navíc si z něho tvůrci stále nezapomínají ani v nejmenším utahovat. Jeho jednostranné souboje s Homerem neztratily ani trochu nápadu a pořád se jedná o skvělou legraci. Přesně takhle by měla skvěle propracovaná vedlejší postava vypadat.

Nejlepší moment: Když čte svému synovi Toddovi Harryho Pottera. Konec si však samozřejmě upraví po svém.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 12

Karo | 27.04.2020 07:10
Líza Marie Simpsonová, Homer Simpson,Marge Buvierová Simpsonová, Bartoloměj Simson, Vočko Szyslak,Mongoberi Berns,Ned Flendrs, Magie Simpsonová a Ralph Vigum
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu