The Third Day: V mysteriózní sérii to Juda Lawa táhne na tajemný ostrov

The Third Day: V mysteriózní sérii to Juda Lawa táhne na tajemný ostrov | Fandíme seriálům
HBO/Sky
Zobrazit dalších 5 obrázků
Víc mysteriózní trailer bychom už dostat nemohli. Jude Law a Naomie Harris budou svědky podivných rituálů a ostrově u pobřeží Anglie.

Vzpomínáte si na Midsommar? Mysteriózní horor Ariho Astera odehrávající se za bílého dne v malebné švédské vesnici, kde se každých 90 let provádí šílené rituály? Jestli jste film viděli, tak vás bude zajímat i nová minisérie z dílny HBO a společnosti Sky, která zpracovává velmi podobné téma. Projekt s názvem The Third Day ulovil herecké hvězdy jako jsou Jude Law a Naomie Harris.

The New Pope: Nový teaser blíže představuje nového papeže s tváří Johna Malkoviche
 

Seriál o šesti epizodách bude mít zajímavou strukturu. V podstatě se bude jednat o dvě části jednoho příběhu. První tři epizody ponesou název Léto a hlavním hrdinou bude Sam (Jude Law), kterého to táhne k podivnému ostrovu u pobřeží Velké Británie. Tam narazí na původní obyvatele ostrova, kteří se ze všeho nejvíc snaží zachovat si své tradice. A to za každou cenu. Sam si brzy uvědomí, že se z ostrova jen tak nedostane. Zbylé tři epizody budou pojmenované Zima a hlavní hrdinkou bude tentokrát Helen (Naomie Harris), která přijede na ostrov s cílem získat odpovědi, její příjezd ale předznamená válku o osud ostrova.

Samotný trailer sází na mysteriózní atmosféru a vytváří ji skutečně výborně. Zaměřuje se především na Sama, je tak jasné, že druhá půlka seriálu s Helen jako hlavní hrdinkou bude něco, co si tvůrci chtějí zatím nechat pro sebe. Celkový koncept je ale velmi zajímavý a diváky bude moct prozkoumávat ostrov a jeho tajemství pohledem dvou hrdinů.

Scénář k projektu napsal Dennis Kelly a režie všech šesti epizod se ujal Marc Munden. Oba pracovali na seriálu Utopia, který odstartoval roku 2013. Trailer přikládáme zde:

Zdroj: Collider

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu