5 zombie seriálů, které jsou zábavnější, než Živí mrtví

5 zombie seriálů, které jsou zábavnější, než Živí mrtví | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zlé jazyky tvrdí, že seriál Živí mrtví už nějakou dobu ztrácí dech. Ale fandové zombíků nemusí truchlit, existují jiné série, které je zvládnou pobavit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

iZombie (2015 - 2019)

Kde běžel: The CW, u nás nabízí Netflix

Kolik má řad: 5

Jelikož je iZombie inspirována komiksovou předlohou, není překvapením, že ji vyrobila The CW, která se v posledních letech na komiksové série specializuje. Nicméně je pravdou, že seriál iZombie se od předlohy výrazně odklání. V tomto případě to ale není ke škodě věci. Seriál i tak funguje skvěle. 

Příběh patoložky Liv Moore, ze které se stane zombie, není rozhodně brán úplně vážně, humor je nedílnou a vítanou součástí seriálu a to proto, že se scenáristé nebojí černého humoru a nabízejí trefné narážky na popukulturu a další moderní prvky současné společnosti. 

Velkým tahákem je také obsazení v čele s Rose McIver (Liv Moore), které skvěle sekunduje Rahul Kohli (Ravi Chakrabarti). Chemie mezi postavami je skvělá a strhující a klobouk dolů před Rose, která si během pěti řad zahrála hromadu různých postav (po pozření mozku hlavní hrdinka přebírá charakterové rysy toho, koho konzumuje) a to obvykle na výbornou. 

Mimochodem, byť je iZombie silně protknut komediálním nádechem, tak se seriál rozhodně nevyhýbá brutálním chvilkám a o krvavé scény není nouze, takže ti, kteří touží po troše násilí budou také spokojeni. 

Co je nemilé je to, že byť měl iZombie oddanou fanoškovskou základnu, byla poměrně malá a tak se seriál dočkal "jen" pěti řad, kdy ta poslední běžela v minulém roce. 

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

1 | 16.04.2022 23:33
555
Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu