5 zombie seriálů, které jsou zábavnější, než Živí mrtví

5 zombie seriálů, které jsou zábavnější, než Živí mrtví | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zlé jazyky tvrdí, že seriál Živí mrtví už nějakou dobu ztrácí dech. Ale fandové zombíků nemusí truchlit, existují jiné série, které je zvládnou pobavit.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Santa Clarita Diet (2017 - 2019)

Kde běžel: Netflix

Kolik má řád: 3

Další povedený seriál, který kombinuje zombie horor a komedii je Santa Clarita Diet. V ní se "obyčejná americká rodina" musí vypořádat s tím, že ženská hlava rodiny začíná procházet proměnou, která je spojena s její neutišitelnou chutí na lidské maso.

Santa Clarita Diet je ráznou satirou utahující si z maloměšťáctví a to trefně, takže se divák často od srdce opravdu zasměje. Na druhou stranu, nouze není ani o hodně brutální momenty, což nemusí někomu vonět, ale přece jen, jde o zombie námět a tohle k tomu prostě patří. 

Velkým pozitivem je obsazení v čele s Drew Barrymore a Tymothym Olyphantem, kteří si své role opravdu uživají, což divák pochopí po prvních pár minutách. Ostatně, většina hlavních postav je sympatická a to se nedá prohlásit o každém seriálu. Rozhodně ne o tom, ve kterém se požírá lidské maso. 

Prostě a jednoduše jde o povedený kousek, který sice provázela určitá kontroverze kvůli (podle některých) přehnanému násilí (což je u zombie seriálu dost podivná stížnost), ale recenze ho v drtivé většině chválily. Mimochodem, v sousedním Německu z něj nejprve nebyli nadšení. K propagaci seriálu byl použit plakát s lidským prstem upraveným jako typická německá lahůdka, za což si tvůrci vysloužili přes 50 stížností, plakáty tak Netflix nakonec stáhl.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

1 | 16.04.2022 23:33
555
Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu