Seriálový týden: Papírový dům a Pán tygrů králi českého Netflixu

Seriálový týden: Papírový dům a Pán tygrů králi českého Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Láska je slepá po několika týdnech konečně začíná v žebříčku sestupovat. U HBO pak, ačkoliv to tak minulý týden nevypadalo, můžeme být svědky hned několika změn.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

HBO

1. Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
2. Taková moderní rodinka (Modern Family)
3. Hra o trůny (Game of Thrones
4. Westworld
5. Malý Sheldon (Young Sheldon)
6. Průměrňákovi (The Middle)
7. Živí mrtví (The Walking Dead)
8. Sex ve městě (Sex and the City)
9. Outsider (The Outsider)
10.-11. Až po uši
10.-11. Siréna (Siren)

Minulý týden to vypadalo, že neměnnost nejsledovanější desítky na českém HBO dosáhla nové úrovně a že se brzy o žádných změnách nebudeme moct bavit. Aktuální týden však dokázal překvapit - sice jen mírně, ale přece. Zatímco se totiž většina žebříčku stále drží v zajetých kolejích a mění se jen minimálně, na jeho posledních příčkách dochází k zajímavému boji hned mezi několika seriály, jehož výsledek není nikdy úplně jistý. Zejména desátá příčka se totiž během posledních dní měnila téměř neustále.

Sbohem můžeme dát novince z minulého týdne v podobě teen fantasy Odkaz, která si posledně užila svou chvilku slávy, nyní se však po odvysílání finálního dílu nové řady takové sledovanosti už netěší. Po většinu týdne Odkaz nahradil, jak už je konec konců u HBO zvykem, zavedený komediální seriál, který však tentokrát přišel z našich končin. Až po uši se řadí k těm lepším komediím, které český televizní průmysl za poslední dobu vyplodil, a ačkoliv se nových dílů diváci nedočkali už celé tři roky, očividně je dokáže stále přilákat.

Úspěch mu však nevydržel příliš dlouho. O víkendu ho totiž na poslední příčce nahradil oceňovaný Příběh služebnice, který se však za pouhé dva dny do průměrného celotýdenního výběru dostat nezvládl. Tak třeba příští týden. Příčku se však podařilo ukořistit Siréně, která na začátku měsíce přišla s novou řadou. Fantasy série začala po vzoru Příběhu služebnice pořádně nabírat sledovanost až ke konci týdne, přičemž se v tuto dobu moc nedá říct, zda bude její popularita pokračovat i nadále. Šance tu ale je.

Asi největším smolařem týdne se pak stala kingovská mysteriózní detektivka Outsider. Ta se mezi velkými jmény dokázala v žebříčku držet obstojně dlouho, už minulý týden však začala pomalu klesat. Nyní to vypadá, že je s její krasojízdou už nadobro konec. Na celotýdenní žebříček se sice jen tak tak dostat zvládla, aktuálně se však nachází až hluboko ve druhé desítce, ze které se už nejspíše až do další řady, o které se už nyní spekuluje, vyhrabat nedokáže.

Příští týden bude pak zejména zajímavé sledovat, jak si povedou již zmínění nováčci v podobě Příběhu služebnice a Sirény a hlavně jestli se nějakého úspěchu dočkají slibně vypadající minisérie Utíkej, která si odbyde českou premiéru dnes, stejně jako již třetí řada úspěšného Na mušce (Killing Eve).

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu