Seriálový týden: Úspěch mezi diváky slaví Rick a Morty nebo novinka Hollywood

Seriálový týden: Úspěch mezi diváky slaví Rick a Morty nebo novinka Hollywood | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit dalších 16 obrázků
Přehled nejsledovanějších seriálů na českém streamingu se tento týden moc změn nedočkal, přesto se v něm však najdou i nějaké nové projekty.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Nejsledovanější seriály HBO za poslední týden:

  1. Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
  2. Taková moderní rodinka (Modern Family)
  3. Hra o trůny (Game of Thrones)
  4. Sex ve městě (Sex and the City)
  5. Westworld
  6. Průměrňákovi (The Middle)
  7. Malý Sheldon (Young Sheldon)
  8. Živí mrtví (The Walking Dead)
  9. Siréna (Siren)
  10. Černobyl (Chernobyl)

Jak už bylo řečeno, u konkurenčního Netflixu se toho tento týden až tak moc nezměnilo. Oproti HBO je to však stále naprosto jiná káva. Jeho diváci totiž své choutky měnili ještě méně, v tomto případě se však nejedná o příliš velké překvapení. Minulý týden to vypadalo, že by se v tomto ohledu mohly věci měnit k lepšímu - zejména uprostřed žebříčku se seriály prohazovaly celkem často, kromě toho se v něm pak objevila i nějaká ta novinka. Tento týden se však bohužel vše vrátilo do již dávno zajetých kolejí. Přece jenom se však nějaké změny udály, ačkoliv jich je pomálu.

Nejzajímavější závod tentokrát probíhal především pod stupni vítězů, a to zejména mezi dvěma seriály - Westworldem a Sexem ve městě. První jmenovaný si minulý týden nevedl zrovna nejlépe, oproti předešlým týdnům se citelně propadal dolů a nepomáhal ani fakt, že se oceňované sci-fi pomalu blížilo ke konci třetí řady. Tento týden si seriál svou sledovanost lehce napravil a může za to poděkovat především finálnímu dílu aktuálně vysílané série, který si svou premiéru odbyl v pondělí. Od znovuzískání čtvrté pozice ho tentokrát dělil jen opravdový kousek, na oblíbený Sex ve městě však přece jenom nestačil. A vzhledem k tomu, že se až do vydání další řady žádných nových dílů seriál nedočká, to vypadá, že se mu to už ani nepodaří. Naopak bude velice pravděpodobně v desítce znovu klesat.

Recenze: Westworld 3: Zničíme sami sebe, když budeme mít svobodnou vůli?
 

Podobná situace pak nastala i u dalších dvou příček. Průměrňákovi se popularitě těšili zejména v první polovině týdne, kdy se stabilně drželi v přední části žebříčku, v posledních dnech se však už začali propadat. Na jejich místě je pak nahradil Malý Sheldon, ne však na tak dlouhou dobu, aby je dokázal srazit z výsledné šesté příčky.

Samotný konec žebříčku pak po vzoru minulého týdne okupují Siréna s Černobylem, tentokrát si akorát prohodily své pozice. Na desáté místo výčtu se pak přes týden podařilo dostat i dalším seriálům. Jmenovitě akčnímu Na mušce a také dramatu Miliardy. Ani jeden z nich se však v desítce nedokázal udržet tak dlouho, aby se dostal i do celotýdenního přehledu. 

Zdroje: Netflix, HBO (průměr z denních přehledů)

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu